Vuoden 1993 Miss Suomena tunnettu Tarja Smura esiintyy nykyisin vain harvoin julkisuudessa. Hän kertoi hiljattain Metropolille tehneensä paluun opintojen pariin. Hänen on tarkoitus opiskella ensin oppisopimuksella hoiva-avustajaksi ja jatkaa siitä lähihoitajaksi.

– Olen aina halunnut auttaa tavalla tai toisella, ja nyt tuntui hyvältä ajatukselta pistää kädet kunnolla likoon ja vaihtaa alaa vammaishoidon puolelle. Olen omassa elämässäni tehnyt eräänlaisen kuperkeikan, sillä moni hoiva-alan ammattilainen on viime aikoina irtisanonut itsensä ja hakeutunut toisiin töihin. Tämä surullinen ilmiö on seurausta hoitajapulan kärjistymisestä, Tarja Smura kertoi Metropolille hiljattain.

Haastava työ hoitoalalla yhdistää Smuraa ja hänen aviomiestään Markus Haapasaloa. Haapasalo on työskennellyt teho-osastolla sairaanhoitajana jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan, mikä on Smuran mielestä kunnioitettava saavutus.

– Markus näkee omassa työssään elämän toisenlaisen raadollisuuden, Tarja totesi.

– Onneksi puhumme kotona muustakin kuin hoiva-asioista, hän jatkoi.

Julkisuuden lähes täysin jättänyt Tarja on julkaissut itsestään tuoreita kuvia Instagram-tilillään.

Lue myös:

Johanna Harlin synnyttää koko Suomen edessä telkkarissa – Renny Harlinin käytös herättää kysymyksiä: ”He loukkaantuvat, jos…”

Tuore äiti Johanna Harlin puhuu rehellisesti uudesta elämänvaiheestaan – ”Hän vie kaiken ajan ja huomion”