Näyttelijä ja malli Pamela Anderson joutui paparazzien kynsiin, kun hän oli viettämässä ravintolailtaa ystäviensä kanssa Malibussa. Nykyisin harvemmin julkisuudessa esiintyvä Baywatch-tähti oli liikenteessä varsin arkisessa asukokonaisuudessa, jonka kruunasivat sandaalit.

Kuva: AOP
Kuva: AOP

Pamela meni yllättäen naimisiin turvamiehensä Dan Hayhurstin kanssa joulukuussa 2020. Andersonin ja Hayhurstin suhde syveni korona-lockdownin aikana ja heidät vihittiin Kanadassa jo jouluna. Vihkitilaisuus pidettiin Andersonin kotitilalla Vancouverin saarella. Vihkitilaisuudessa ei ollut vieraita.

– Tämä on paikka, jonka ostin 25 vuotta sitten isovanhemmiltani. Vanhempani vihittiin täällä ja he ovat yhä yhdessä. Suljen ympyrän, Anderson kertoi lehdelle.

Anderson oli pukeutunut hääseremoniaan upeaan hääpukuun ja pitkään herkkään Valentinon huntuun. Jalassaan hänellä oli rennosti perinteikkäät Hunterin kumisaappaat.

Voit katsoa kaikki hääkuvat tästä.

Kyseessä on kaunottaren viides avioliitto. Hän on ollut aiemmin naimisissa rocktähti Tommy Leen kanssa ja parilla on vuonna 1998 päättyneestä liitostaa kaksi poikaa. Andersson oli muutamia kuukausia naimisissa muusikko Kid Rockin kanssa vuonna 2006 sekä Rick Salomonin kanssa heti seuraavana vuonna. Tammikuussa 2020 Andersson avioitui yllättäen elokuvatuottaja Jon Petersin kanssa, mutta he erosivat jo 12 päivää häiden jälkeen.

Lue myös:

Pamela Andersonin ja Tommy Leen 90-luvun seksivideoskandaalista tehdään tv-sarja

Voi pam pam Pamela! Baywatch-tähti julkaisi jälleen kuumia kuvia – nyt paljasta pintaa on tarjolla keittiössä