Tältä Henna Kalinainen näytti 15-vuotiaana – julkaisi liudan lapsuus- ja nuoruuskuvia blogissa: ”Tuittupää prinsessa”

Esikoistaan odottava Henna Kalinainen julkaisi blogissaan useita kuvia lapsuudestaan. Mukana on myös kuva vuodelta 2005, jolloin Henna oli vain 15-vuotias merkonomiopiskelija. Hän pohtii blogissa myös miltä pian syntyvä tyttövauva mahtaa näyttää.

– Minulla ei ole aavistustakaan siitä, miltä mahtaa tuntua nähdä vauva sitten oikeasti sillä syntymähetkellä. Uskon, että lapseni on hyvin pieni ja siro nukkea muistuttava kaunis olento, niinkuin minä olin pienenä.

Henna poseeraakin yhdessä kuvassa nuken rattaissa ja puettuna nuken vaatteisiin. Hän kertoo muistelevansa syntymäpainonsa olleen noin 3,4 kiloa ja perheeseen pian syntyvä tyttövauva menee tällä hetkellä saman kasvukäyrän mukaan.

Julkaisemassaan koulukuvassa näkyy Hennan mukaan hänen tempperamenttinen luonteensa minkä vuoksi häntä kutsuttiin nimellä tuittis eli tuittupää prinsessa.

– Äiti sanoi, että olin lapsena tosi kiltti. Jännä nähdä toteutuuko tämä myös oman prinsessan kohdalla, Henna kirjoittaa koulukuvansa yhteydessä.

Henna on lisännyt myös kuvan ortodoksiselta rippileiriltään ja paljastaa, että myös pian syntyvä tyttö saa kasteensa ortodoksisessa kirkossa.

Voit lukea Henna blogin ja katsoa kaikki suloiset lapsuuskuvat tästä.

Lue myös:

Vakavasti sairastunut Henna Kalinainen julkaisi kuvia pyöristyneestä vauvamahastaan – katso!

Katso kuvat! Henna Kalinainen esittelee blogissa uuden omistusasuntonsa: ”Saamme asua ilman huolta mistään”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.