Ylen televisiokuuluttajana tunnettu Maria Jungner oli vuosina 2007-2012 naimisissa poliitikko Mikael Jungnerin kanssa. Ennen Mikaelia Maria oli naimisissa lapsuudenystävänsä kanssa, ja heillä on kaksi yhteistä tyttölasta.

Marian tyttäret esiintyvät harvoin julkisuudessa. Heitä ei näy kovin usein edes äitinsä Instagram-tilillä, vaikka Maria päivittääkin elämästään sosiaaliseen mediaan suhteellisen usein.

Kuluneena viikonloppuna Marian sisko avioitui Raaseporissa sijaitsevassa, historiallisessa Mustion linnassa. Häät olivat näyttävät, ja paikalla oli runsaasti vieraita.

Maria julkaisi häistä paljon kuva- ja videomateriaalia omalle Instagram-tililleen. Yhdessä Marian lisäämistä kuvista näkyy myös Marian kaksi kuvankaunista tytärtä.

– Ja suurin niistä on rakkaus. Onnea vielä mun rakas siskoni Laura ja ihana aviomiehensä Mikko, Maria toivottaa tuoreessa Instagram-julkaisussaan.

Ilmeisesti Marian sisko ja hänen aviomiehensä ovat olleet yhdessä jo useita vuosia.

– 20 vuoden harkinta-aika on päätynyt, Maria tokaisee nauruemojien kera.

– Kiitokset upeasta hääjuhlasta, hän lisää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Heti ensimmäisen Feed-päivityksensä perään Maria lisäsi kuvanjulkaisun, jossa hän poseeraa ihastuttavien tyttäriensä kanssa.

– Laura (sydän) Mikko ja mun ihanat rakkaat tytöt, Maria hehkuttaa.

Näet harvinaisen kuvan Mariasta ja hänen lapsistaan alta tai täällä. Maria ja hänen tyttärensä poseeraavat kuvarullan toisessa otoksessa.

Lue myös:

Maria Jungner menetti rakkaan ihmisen – ”Kuolema kulkee nyt tiiviisti rinnalla”

Maria Jungnerin alkuvuosi on ollut painajaismainen – avautuu tapahtuneesta: ”Jotenkin tuntuu, että kohta ei uskalla ottaa askeltakaan eteenpäin”