Iina-Kuustonen

Tältä näyttelijä Iina Kuustonen näyttää bikini fitness -kilpailijana – ensimmäiset kuvat uudesta elokuvasta julki!

Petri Voutilainen

Näyttelijä Iina Kuustonen näyttelee pääosan vuonna 2022 ens-iltansa saavassa Punttikomedia-elokuvassa, jonka kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Tampereella. Elokuvassa Iina näyttelee kirjastovirkailijaa, joka päätyy bikini fitness -kisaajaksi.

LUE MYÖS: Iina Kuustosen fitnesskuvasta nousi kohu – nyt Bull Mentula läväyttää suoran mielipiteensä: ”Herkkähipiällä mennyt tunteisiin”

Nyt hän on julkaissut ensimmäisiä kuvia siitä, miltä hänen roolihahmonsa tulee näyttämään elokuvassa.

Roolia varten Iina on noudattanut tarkkaa ruokavaliota ja treeniohjelmaa.

– En tiennyt, että fitness-urheilija elää huippu-urheilijan elämää. Olen saanut treenata valmentajan kanssa 5-6 kertaa viikossa noudattaen tiukkaa ruokavaliota. Elämä on ollut viime ajat kurinalaista ja kiinnostavaa, vaikka Nutella-purkkikin on käynyt mielessä, Kuustonen kertoi elokuvan tiedotteessa.

Iinan vastanäyttelijänä elokuvassa nähdään Mikko Töyssy.

– Olen luullut, että kuntosalijuttu on tuttua hommaa, mutta nyt ymmärrän, että en ole tiennyt alkuunkaan, mitä tarkoittaa kova treenaus ja mitä se vaatii. Välillä treenatessa on tullut äitiä ikävä ja vielä isompana shokkina tuli ruoan määrä, mitä piti päivän aikana syödä. Ja syömisessä olen kuitenkin hyvä – tai niin luulin. Mutta kyllä nämäkin muistot naurattavat viimeistään sitten, kun leffa on elokuvateattereissa, Mikko Töyssy kertoi.

Muissa rooleissa ovat muun muassa Pamela Tola, Eero Ritala, Katariina Kaitue ja Juha Mentula. Elokuvan on käsikirjoittanut Pekko Pesonen(Napapiirin sankarit trilogia, Peruna, Tyttö sinä olet tähti), ja sen ohjaa debyyttielokuvanaan myös kirjailijana tunnettu Aleksi Delikouras.

Lue myös:

Iina Kuustonen julkaisi harvinaisen kuvan lapsuudestaan – poseeraa Minka-siskon kanssa hyvän asian puolesta

Iina Kuustonen Instagramissa! – Ensimmäisessä kuvassa poseeraa housuton Janne Kataja

20€ antaa 40€ + 100 ilmaiskierrosta

  • Avaa pelitili Caxinolle, niin mahtavat edut ovat sinun.
  • Talleta 20€, niin saat 40€ pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta.
  • Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille rajoitetun ajan.
Ota 40€ + 100 ilmaiskierrosta