Entinen fitness-kaunotar ja somevaikuttaja Sofia Belórf käy Metropolille pitämässä vlogissaan läpi valokuva-arkistoaan. Yksi kuvista on otettu Las Vegasissa, missä hän oli ensimmäisen kerran perheensä kanssa lomamatkalla 19-vuotiaana.

– Kadulla törmäsin paikallisiin hunkseihin, kun äiti oli ottamassa minusta kuvia. Kai näytin sen verran reppanalta, että he päättivät änkeytyä samaan kuvaan kanssani, Sofia kertoo vlogissaan.

Sofia ei tehnyt lähempää tuttavuutta urosten kanssa.

– En vaihtanut heidän kanssaan numeroita. He eivät olleet mieleeni, Sofia naurahtaa.

Sofia kertoo käyneensä sen verran monta kertaa Las Vegasissa, ettei hän osaa sanoa edes enää tarkkaa lukumäärää.

– Sinne on tullut tehtyä kymmeniä reissuja. Perinteisesti olen viettänyt synttäreitäni Las Vegasissa. Kun täytin viime vuonna 30 vuotta, olisin ehdottomasti halunnut matkustaa rapakon taakse, mutta koronatilanteen takia en mennyt. Samoin reissu jää tekemättä tänä vuonna. Se on kaupunki, jossa haluan juhlia synttäreitäni.

 

Kuva: Sofian kotialbumi

Katso Sofian uusin vlogi täältä.

Lue myös:

Katso suloinen tarhakuva! Sofia Belórf jakaa huvittavan muiston lapsuudestaan: ”Sitä ei meinannut saada ilman väkivaltaa pois hiuksista”

Tässä on ensimmäinen Sofia Belórfista otettu alusvaatekuva – Belórf avaa taustoja: ”Tuossa hetkessä se tuntui kauhealta”

Sofia Belórf paljastaa viettäneensä takavuosina aikaa F1-legenda Michael Schumacherin kanssa: ”Hänellä oli herrasmieselkeet”