Tämä kuva huokuu nostalgiaa – Anne Kukkohovi ja Lola Odusoga poseeraavat alusvaatemainoksessa

Ex-missi Lola Odusoga on julkaissut Instagram-tilillään nostalgisen kuvan 90-luvulta. Kuvassa hän poseeraa yhdessä Anne Kukkohovin kanssa Anttilan katalogikuvassa. Anttilan kuvaukset olivat aikoinaan iso juttu suomalaisille malleille.

– Tb 90-luvulle, vuoteen 1996, aikaan jollon Anttilan katalogikuvaukset oli the juttu. Muistaakseni tää oli mun ensimmäisiä Anttila-kuvauksia, mutta sitten niitä tehtiinkin vuositolkulla, Lola on kirjoittanut kuvan oheen.

Jos upotus ei näy, katso kuva täältä.

Takavuosien kuvapäivitys on saanut Lolan seuraajat kehumaan mallikaksikkoa kilpaa. Myös Anne on käynyt kommentoimassa kuvaa pusuhymiöin.

– Ihania olitte, mutta vielä ihanampia tänä päivänä. Kaikki se elämänkokemus ja viisaus kaunistaa entisestään, eräs kommentoija toteaa.

– Upeita olitte ja olette, toinen hehkuttaa.

– 90-luvulla noita Anttilan kuvastoja luki ihan mielellään, kolmas muistelee.

Eräs kommentoijista on muistellut lämmöllä Anttilan kuvastojen ohella myös Elloksen kuvastoja, joita selattiin yhtälailla monessa suomalaisessa kodissa 90-luvulla.

Lue myös:

Lola Odusoga sai törkykommentin uimapukukuvaansa – julkaisi heti perään uuden: ”Saan vaan lisää poweria siitä, jos kuvani häiritsee”

Anne Kukkohovi poseeraa seksikkäissä kuvissa – pääosassa uhkea rintavarustus

Seiska: Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin riitaisa joulu päättyi kinasteluun karaokessa – Stefan haukkui Sofian pystyyn


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.