Tätä Maisa Torppa on salaillut – hurjat kuvat!

maisa-torppa

1000 EURON MATKALAHJAKORTTI ARVOTAAN JOKA PÄIVÄ!!!

Tositelevisiosta tuttu Maisa Torppa myöntää blogissaan syyllistyvänsä useinkin kuvien muokkailuun. Vaaleahiuksinen kaunotar halusi kuitenkin rohkeasti paljastaa myös ne puolet kehostaan, joita on aina piilotellut.
– Nättejä ja viimeisen päälle otettuja ja fiksailtuja kuvia on kiva katsella, mutta mä päätin näyttää reippaasti omat virheeni. Vaikka olen rintoja suurentanut ja tykkään esteettisyydestä ja itseensä panostamisesta, niin multakin löytyy isoja miinuksia vartalosta joiden kuviin joutumista ihan tietoisesti vältän.
Maisa julkaisi kuvia eri puolilla kehoaan sijaitsevista arvista, joista näkyvin löytyy olkapäästä. Arpi on maisan mukaan ”avoleikkauksen aikaansaama taideteos.”

– Vatsanalueen tähystysarvet on mielestäni todellan pienet siihen nähden, että samoista kohdista on menty sisään sen viisi kertaa. Napa on ehkä pahin ja raskausaikana napakorunreikä vähän kärsi. Ei nättiä.

– Sitten päästäänkin suurimpaan hirviöön, eli SELLULIITTIIN!! Kyllä, minä omistan sitä. Olen jonkin aikaa seurannut yhtä julkisuuden henkilöä joka urheilee todella paljon, mutta hänen useissa kuvissaan appelsiini-ihoa ja löysää näkyy reippain puolin.
– Tämän artikkelin innoittamana päätin, jos en nyt fanittaa, niin ainakin hyväksyä omat reidet.

Lisää kuvia ja koko kirjoitus Maisa Torpan blogissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.