Laulaja Tauno “Tauski” Peltonen on päättänyt lopettaa keikkailemisen. Hän heittää viimeisen keikan 15. marraskuuta, jolloin täyttää 60 vuotta.

– Syntymäpäiväni on viimeinen päivä, jolloin minut on mahdollista saada esiintymään. Sen jälkeen ei ole olemassa puhelinnumeroa, josta minut voisi tilata keikalle, Tauski kertoo Ilta-Sanomille.

Tauski nähtiin aiemmin tänä keväänä Nelosen suositussa Farmi-ohjelmassa. Laulajaa pyydettiin ohjelmaan mukaan jo aiemmalle kaudelle, mutta ei silloin halunnut lähteä mukaan.

– Ihan perhesyiden vuoksi en lähtenyt. Olin silloin parisuhteessa ja halusin keskittyä perheeseen. Aiemminhan osallistuin paljonkin erilaisiin tv -ohjelmiin, Tauski kertoi Metropolille taannoin.

Sinä vain -jättihitistä tunnettu iskelmätähti kertoo tutustuvansa helposti uusiin ihmisiin ja oman ystäväpiirinsä muodostuvan hyvin erilaisista taustoista tulevista ihmisistä. Tämä olikin hyvä lähtökohta Farmia ajatellen. 

– Siellä oli todella paljon erilaisia persoonia, jotka olivat kaikki yhtä ihania. Itse olen synnynnäinen uskovainen ja rakastan kaikenlaisia ihmisiä yhtä paljon. 

– Tauskihan on tuote. Minä olen ihminen, laulaja huomauttaa hetken mietittyään.

Tällä hetkellä Tauski asuu suuressa talossa merenrannalla Turun saaristossa Paraisilla. Seuranaan hänellä on rakas koira Karhuherra ”Nalle” Paddington. 

– Olen viettänyt erakkoelämää Nallen kanssa ja tehnyt uusia lauluja. Nyt juuri ilmestyi uusi biisi Rakkauden raamattu. 

– Minulla on ollut elämässäni neljä vaimoa, mutta uutta ei ole näkynyt. Yksin olen, Tauski totesi helmikuussa

Lue myös:

IL: Tauskin ja Sedu Koskisen musiikkibisnekset katkolla – syynä maksamattomat palkkiot

Tauski Peltonen laihtui 25 kiloa – ”Tämä oli elämäni pienin, mutta paras projekti”

IL: Tauski paljastaa mielipiteensä Sedu Koskisen kohujuhlista: ”Kaikkien kannattaisi vaan pysyä kotona”

.