Taylor Swiftin ja Kanye Westin vuosia kestänyt riita sai uuden käänteen – Swift puhuikin koko ajan totta

Laulaja Taylor Swift, 30, ja räppäri Kanye West, 42, ovat olleet riidoissa aina vuodesta 2009 lähtien. Tuolloin MTV Video Music Awards -gaalassa Swift oli juuri voittanut palkinnon vuoden parhaasta videosta, kun West ryntäsi lavalle ja riisti palkinnon Swiftiltä sanoen sen kuuluvan Beyoncelle.

West julkaisi vuonna 2016 Famous-nimisen kappaleen, jossa hän räppää, että Swift on hänelle seksiä velkaa, koska hän teki ”siitä nartusta kuuluisan”. Swift sanoi kappaleen julkaisun jälkeen, ettei ollut tietoinen, että Kanye kutsuisi häntä nartuksi. Westin vaimo Kim Kardashian kutsui Swiftiä tuolloin käärmeeksi ja viittasi tällä siihen, että Swift olisi ollut epärehellinen.

Tapahtuneen jälkeen nettiin ilmestyi video Swiftin ja Westin käymästä puhelinkeskustelusta Famous-kappaleeseen liittyen, jonka West videoi Swiftin tietämättä.

Nyt nettiin on kuitenkin vuotanut uusi video, joka osoittaa Westin editoineen aiempaa videota.

Swift kertoi Instagram-tilinsä stories-osiossa olevansa helpottunut siitä, että totuus on vihdoin paljastunut myös suurelle yleisölle. Hän avautui manipuloidun version laittaneen hänet, hänen perheensä ja faninsa kulkemaan läpi helvetin neljän vuoden ajan.

Swift kirjoitti, että nyt kokonaisuudessaan vuodettu video vahvistaa hänen puhuneen totta koko ajan.

Instagram-tarinassaan Swift painottaa kuitenkin, että hän haluaa siirtyä asiassa eteenpäin. Laulaja kehottaakin fanejaan tekemään lahjoituksen Maailman terveysjärjestö WHO:lle tai Feeding America -järjestölle.

– Jos kykenette, pyydän tekemään kanssani lahjoituksia tämän kriisin aikana, Swift kirjoittaa viitaten koronaviruskriisiin.

Kanye West tai Kim Kardashian eivät ole kommentoineet viime perjantaina vuodettua videota lainkaan.