Metropoli.net löysi CasinoEuron 15-vuotisjuhlista kuvankauniin Tea Khalifan, joka muistetaan varsinkin Jyrki-ohjelmasta ja pitkästä urastaan toimittajana.

Kun kysyimme Tealta hänen kauneutensa salaisuutta, vastaus tuli välittömästi.
– Positiivinen asenne, terveellinen ruokavalio ja hyvät geenit. Mun iskä on jotain 70-vuotias ja hänellä ei ole rypyn ryppyä!
Tea Khalifa ja muut legendaarisen Jyrki-ohjelman juontajat juhlistivat ysärifestareilla Jyrkin taivalta ja tapasivat fanejaan.
– Me käytiin promoassa mediassa tuota Jyrki-loungea ysärifestareilla ja siitä media innostui muistelemaan ohjelmaa oikein kunnolla, Tea sanoo.
Minkälaisia muistoja sinulla on jäänyt Jyrkistä?
– Pelkästään hyviä ja varsinkin siitä, että tehtiin ihan niska limassa töitä. Siellä oli paljon artisteja ja vieraita, joten on päässyt tutustumaan ihaniin ihmisiin ja päässyt kiertämään Suomea. Se aika meni hirveän nopeasti! Esimerkiksi Jasper Pääkkösen kanssa hypättiin täällä Hernesaaressa benjihyppy 150 metristä, eikä silloin mitään GoPro:ta ollut, joten jouduttiin teippaamaan iso kamera käteen kiinni. Hyviä aikoja!
Jos Jyrki tulisi takaisin, lähtisitkö ohjelmaan mukaan?
– Ainakin hetkeksi – tyyliin muutamaksi päiväksi muistelemaan menneitä. Alussa silloin jännitin sitä kameraa hirveästi, mutta nyt osaisi ottaa rennommin ja en pelkäisi mokaamista samalla lailla kuin ennen!


Kuva: Instagram / Tea Khalifa / Eero Hintsanen