Nelosen Temptation Island Suomi -ohjelman viidenneltä kaudelta tuttu Toni ”Tonikoukku” Varpelaide vieraili sunnuntaina Nori Latifin luotsamaassa Norin talk show -ohjelmassa YouTuben Leffoi-kanavalla.

LUE MYÖS: Temptation Island Suomi -tähti joutui vankilaan!

Jaksossa Toni paljastaa istuneensa muutaman viikon vankilassa joulun alla ja lisäksi hän avautuu tarkemmin vielä ratkaisemattomista pahoinpitelysyytteistään. Yksi syytteistä koskee hänen ex-tyttöystävänsä, niin ikään Temptation Island Suomesta tutun Meiju Koskelan, pahoinpitelyä.

Oikeusjuttujen ohella Toni paljastaa myös käyneensä kertaalleen elämänsä aikana lähellä kuolemaa. Tämä tapahtui, kun Toni joutui puukotuksen uhriksi Espanjassa.

– Kurkku auki, ei siitä sen enempää. Pari minuuttia olin kuolleena siinä, hän sanoo.

Toni kertoo menettäneensä äänensä puukotuksen jäljiltä hetkeksi ja joutuneensa olemaan viikon ajan syömättä ja juomatta.

– Pahin oli se, ettei saanut juoda vettä ollenkaan, hän sanoo.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Toni myöntää tapaturma-alttiutensa johtuvan osittain päihteidenkäytöstä ja toteaa, että pahoinpitelysyytteetkin liittyvät pitkälti siihen. Nori tiedusteleekin Tonilta, kuinka kauan tämä on käyttänyt huumeita.

– Ensimmäisen kerran koskin huumausainetuotteisiin 18-vuotiaana, Toni sanoo.

– Se on ollut sellaista viihdekäyttöä, että joskus kun on lähtenyt baariin, niin kyllähän se on kiva, hän jatkaa.

– Nykypäivänähän mä en niinku silleen ota mitään, Toni sanoo, mutta toteaa kuitenkin, että baariin mennessä on kiva, jos tarjolla on esimerkiksi kokaiinia.

Hän sanoo juovansa niin paljon, että nukahtaisi ilman huumausaineita baarissa ollessaan. Samaan hengenvetoon hän toteaa kuitenkin elämänsä olevan tällä hetkellä melko hyvin tasapainossa.

– Pakko kehua itseäni, että kyllä mä oon saanut elämäni raitelleen, Toni toteaa.

Voit katsoa koko Norin talk shown alta tai klikkaamalla tästä.

Lue myös:

Temptation Island Suomi -tähti joutui vankilaan – avautuu syytteistään YouTubessa

TIS-tähti Toni Varpelaide jälleen syytettynä pahoinpitelystä – syytteitä yhteensä jo 3!

Seiska: Temppareista tuttu Meiju kävi nenäleikkauksessa – ”Tulos ei ole vielä lopullinen”