Helsingin käräjaoikeudessa käsiteltiin tosi-tv-tähti Henna Kalinaisen, 34, vahingontekoa, Seiska uutisoi.

Seiskan mukaan rikos tapahtui kesällä 9.7.2023 Helsingissä.

Rikostapauksen asianomistajana toimii Helsingin Kalliossa sijaitseva baari, mikä ilmeisesti on toiminut rikospaikkana.

Hennalle on Seiskan mukaan luvassa sakkoja tai enintään vuoden vankeusrangaistus.

Seiskan silminnäkijän mukaan Henna käyttäytyi omistuisesti kapakassa. Samana iltana sattui myös välikohtaus, joka johti rikossyytteeseen.

– Henna heitteli tuoppeja Kallion baarissa, ja vartijat joutuivat taluttamaan hänet ulos kapakasta. Henna heitti vielä yhden tuopin kohti narikkaa, ennen kuin hänet saatiin poistettua baarista, silminnäkijä kertoo Seiskalle.

– Henna näytti oudon rauhalliselta, vaikka hän riehui. Tilanne kesti alusta loppuun vain kymmenisen minuuttia, Seiskan lukija kertoi.

Poliisi otti Hennan kiinni.

– Hänet laitettiin käsirautoihin, ja pistettiin maijan kyytiin. En tiedä, vietiinkö hänet putkaan vai kotiin, silminnäkijä totesi Seiskalle.

Henna oli aikaisemmin kiistänyt Seiskalle olleensa edes Kalliossa kyseisenä iltana. Nyt Seiska on kuitenkin julkaissut kuvamateriaalin, josta Henna on helppo tunnistaa.

Kohukaunotar ei ole halunnut kommentoida tapausta.

Henna kertoi noin pari kuukautta sitten aloittaneensa ”uuden luvun elämässään”. Harmillisesti käynissä oleva oikeustapaus kuitenkin varmasti varjostaa terveellisempään elämään siirtynyttä tosi-tv-tähteä.

– Uusi luku elämässä

– Viime vuosina arjen pyöritys ja äitiyden kiireet ovat vieneet huomion pois omasta hyvinvoinnista. Mutta nyt olen viimein päättänyt tehdä muutoksen! Henna räväyttää.

– Aloitin juuri elämäntapamuutoksen, joka sisältää terveellisemmän ruokavalion ja säännöllisen liikunnan. En ole hetkeen tuntenut tätä innostusta ja päättäväisyyttä. Vaikka lapsiarjen keskellä aikaa on rajallisesti, päätin tehdä itselleni ja pikkuiselleni palveluksen ja priorisoida terveyteni, Henna kertoo.

Henna on kärsinyt pitkään sairastelusta, huonosta olosta ja kunnosta.

– Sysäyksen tähän muutokseen sain tänä vuonna, kun olen tähän asti melkein koko vuoden sairastellut. Kunto on huonontunut ja olo on alkanut olemaan sietämätön. Päätin, että nyt on pakko alkaa tositoimiin. Ja ei, tämä ei ole mikään laihdutuskuuri. Tämä on joka päivä loppuelämän parempia valintoja arkeen! Pieniä tekoja suuri muutos

– Matka ei ehkä tule olemaan aina helppo, mutta olen päättänyt ottaa pieniä askeleita kohti tavoitettani joka päivä, Henna toteaa lopuksi.