Tiesitkö? Tätä suomalaista artistilupausta on kuunneltu yli 50 miljoonaa kertaa – paljastaa suosionsa salaisuuden

Pitkään omakustanteisesti kappaleitaan tehnyt suomalaisartisti Juju julkaisi syyskuun alussa uuden Bruce Lee -nimisen kappaleen yhteistyössä levy-yhtiöjätti Sony Music Finlandin kanssa. Tätä ennen hän on julkaissut neljä omakustannealbumia ja onnistunut keräämään itselleen vankan fanikunnan.

Sastamalassa asuvaa Jujua on kuunneltu suoratoistopalveluissa huimat yli 50 miljoonaa kertaa. Kuinka hän on saavuttanut tällaiset luvut ilman levy-yhtiöiden auttavaa kättä?

– Vuosien työllä, Juju vastaa lyhyesti ja ytimekkäästi Metropolille antamassaan haastattelussa.

– Olen tehnyt musiikkia samalla nimellä jo yläasteajoilta asti, eli yli 20 vuotta. Tosin ne kappaleet mitä silloin väsäsin oli jotain ihan räpellyksiä.

Vuosien ajan yksin musiikkia tehneelle Jujulle tuli vasta hiljattain sellainen tunne, että nyt voisi vihdoin olla oikea hetki nostaa musiikkihommat, artistin omien sanojen mukaan ”seuraavalle tasolle”.

– Kun on yksin pusertanut vuosien ajan, on kiva kasata ympärilleen kunnon tiimi ja ikään kuin luovuttaa heille kaikki, ja antaa heidän tehdä töitä puolestani.

Kuva: Petri Voutilainen

Juju iloitsee tuoreen sinkkunsa ”yllättävn hyvästä” menestyksestä ja siitä, että pääsee näillä näkymin julkaisemaan uuden ep:n keväällä 2021. Miljoonia striimeja keränneen artistin elämän voisi kuvitella olevan kiireistä ja täynnä vauhdikkaita bileitä, mutta Juju paljastaa olevansa melko tavallinen perheenisä.

– Minulla on 11- ja 7-vuotiaat lapset. Lisäksi perheeseemme kuuluu kissa ja koira, Juju kertoo.

– Asumme maaseudulla rintamamiestalossa. Teen demoja omalta kotistudioltani käsin, mutta suuremmat nauhoitukset ja muut riennot hoidan sitten Helsingissä.

Kuuntele Jujun uusin single alta tai täällä.

Lue myös: HS: Radio City mainosti soittavansa klassista rokkia ”seisten kuseville” – musiikkialan huippunimet raivostuivat: ”Tämä on seksististä soopaa”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.