Temptation Island Suomi -ohjelmasta tunnetuksi tullut Eveliina Uosukainen julkaisi Instagram-tilillään useita kuvia rintojensa muodonmuutoksesta.

Eveliina laittoi pienennysprosessin aluilleen terveydellisistä syistä jo viisi vuotta sitten ja pienennytti rintansa kunnallisella puolella kolme vuotta sitten.

– Muistan yhä sen tuskan ja itsetunto ongelmat joiden kanssa painin aiemmin isojen rintojeni vuoksi. Hartiakivut ja ryhtiongelmat oli jatkuvia, Eveliina muistelee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Urheillessa Eveliina joutui käyttämään kaksia rintaliivejä päällekkäin ja sopivia vaatteita oli vaikea löytää, sillä rinnoista sopivat vaatteet olivat auttamatta löysiä muualta. Rinnat veivät myös kaiken huomion.

– Mut huomattiin aina vain rinnoista. Olin se tissi-eve. Siispä usein koitin peittää niitä ja mielestäni onnistuin siinä suht hyvin, koska musta ei löydy paljoa todellisuutta näyttäviä kuvia. Osa jopa ihmetteli kuvien pohjalta mun pääsyä leikkaukseen.

Eveliinan rinnat pienennettiin koosta 70H-I kuppikokoon C ja leikkauksen myötä elämänlaatu parani huomattavasti.

– Edelleen olen maailman onnellisin, että menin leikkaukseen enkä enää häpeä myöskään esitellä mun kaunokaisia. Kadun vain, etten mennyt jo aiemmin.

Lue myös:

TIS-Eveliinan hääsuunnitelmat bile-Danin kanssa uusiksi: ”Saatiin sanoa häille bye bye!”

TIS-Eveliina otti aurinkoa yläosattomissa – joutui erikoiseen tilanteeseen kotinsa parvekkeella!