Kulttimaineeseen noussut Temptation Island Suomi -sarja saa jälleen jatkoa, kun ohjelman yhdeksäs kausi pärähtää ruutuihin keskiviikkona 17. helmikuuta.

Tuoreen kauden ensimmäisessä jaksossa juontaja Sami Kuronen jutustelee perinteiseen tapaan kaikkien varattujen osallistujien kanssa ennen heidän siirtymistään sinkkujen luo. Porukka kippistelee yhdessä skumppalaseillaan ja tunnelma on samaan aikaan sekä ilon että jännityksen sekainen.

Kuronen esittää pareille kysymyksen, joka saa heidät pohtimaan syvällisesti suhteidensa nykytilannetta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

– Oletteko te paljon puhuneet rajoista ja siitä, että mitä täällä on sallittua tehdä ja mitkä on kieltolistalla? Kuronen tiedustelee.

Sonyan kanssa seurusteleva Mitte kertoo pelkäävänsä, että hänen kumppaninsa löytäisi toisen ihmisen, joka on samanlainen kuin hän – mutta ilman ongelmia.

– Varsinkin kun tietää, että itsessä on jotain pieniä haasteita ja jos sitten Sonya saa maistaa, että miltä tuntuu sellainen ihminen, joka on parempi kuin minä, Mitte huokaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Sonya puolestaan myöntää riskin olevan olemassa siitä, että hän loukkaisi vahingossa Mitteä.

– Pelottaa, että teen sellaista mikä loukkaa Mitteä, kuitenkin kun tämä on sellainen tilanne, että jos jotain tapahtuu, niin sen voi käsittää niin monella eri tavalla, ja sitten siitä ei voi keskustella yhdessä, hän sanoo.

– Että se on sellainen mitä minä pelkään, että jos minä satutan toista ja en pysty korjaamaan sitä asiaa heti.

Julialla ja Henrikillä eli ”Henkalla” vaikuttaisi olevan hyvin selvät sävelet kaikesta. Heidän mukaansa heidän ei ole tarvinnut käydä minkäänlaisia pidempiä keskusteluja suhteeseensa liittyvistä rajoista, vaan kumpikin tietää sanomattakin miten tilanteissa toimitaan.

– Tiivistettynä: käyttäydy niin kuin käyttäytyisit toisen seurassa, Henkka muotoilee.

– Ei olla jouduttu käymään mitään sellaista isoa keskustelua, että kummallekin kaikki oli päivänselvää, Julia kiteyttää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

MirandaMirkku” ja Mika taas ovat käyneet läpi tulevia viikkoja ja mahdollisia haasteita poikkeuksellisen yksityiskohtaisesti.

– Kyllä me olemme siitä keskustelleet. Mutta tärkeintä on se, että Mika ei näyttäisi prinssi Alberttia, toteaa Mirkku ja saa koko ryhmän hörähtämään naurusta.

– Silloin alkuvaiheessa kun rupesimme seurustelemaan, minä näytin usein prinssi Alberttia, Mika tunnustaa ohjelmassa.

– Niin sitten Mirkku vain ilmoitti minulle, että se on hänen mielestään pettämistä. Että jos minä näyttelen kullia tuolla kaikille vastaantulijoille… niin minä yritän pidätellä itseäni niin sanotusti, mies jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Jos kyseinen tilanne tapahtuisi jälleen Temppareissa, ei Mirkku omien sanojensa mukaan yllättyisi lainkaan.

– En minä myöskään suutu siitä. Hän (Mika) tiedostaa sen itsekin, että se on rajojen rikkomista. Mutta minä koen, että Mika pystyy tällä reissulla näyttämään, että hän ei petä, Mirkku sanoo.

– Minä toivon, että hän yllättää perheensäkin sillä, että hän ei mokaa.

Kaikki parit eivät kuitenkaan ole samalla tavalla sitoutuneet fyysisiin rajoihin, sillä Anna ja Ville-PekkaVP”, laskevat pettämiseksi vasta syvempien tunteiden heräämisen.

Kuva: Nelonen

Temptation Island Suomi 9. kausi keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella ja Ruudussa 17.2. alkaen klo 21.

Temptation Island Suomi Extra torstaisin 18.2. alkaen klo 22.

Lue myös:

Varattu Anna säväyttää avoimuudellaan uudella TIS-kaudella – valmis jopa ryhmäseksiin: ”Niin kauan kun se on leikkiä”

Katso kuvat! TIS-Anna poseeraa eroottisissa kuvissa ja avautuu kehopositiivisuudesta: ”Mä saan kuulua ja näkyä!”

Uudet Temptation Island Suomi -parit julkistettiin – katso kuvat!