Entinen mäkihyppääjä ja nykyinen kiinteistövälittäjä Toni Nieminen meni elokuussa 2021 kihloihin veroasiantuntijana ja ryhmäliikuntaohjaajana työskentelevän Janet-rakkaansa kanssa.

Nieminen paljastaa Ice Power Afterwork -tapahtumassa Metropolille hänen ja Janetin hääsuunnitelmien etenevän hyvää tahtia, mutta tarkkaa päivää aviotumiselle ei vielä ole päätetty.

– Tietääkseni suunnitelmat kuitenkin edelleen pitävät, eli sikäli kaikki hyvin, Nieminen toteaa Metropolille hyväntuulisena.

– Eiköhän jo pelkkä kihlaus kerro tarpeeksi sitoutumisemme tasosta. Kiva se olisi silti kunnon bileet pitää kavereiden kanssa, hän jatkaa nauraen.

Ex-huippu-urheilijan rakkauselämän koukeroita on ruodittu tiuhaan tahtiin lehtien palstoilla. Niemisellä on takanaan useita suhteita eri naisten kanssa, mutta vihdoin hän vaikuttaa löytäneen “sen oikean”.

– Parisuhde on niin helvetin vaikea laji! mies tokaisee ja jatkaa:

– Olen tehnyt suhteissani paljon virheitä. Toivon kovasti, että osaisin nyt olla parempi ihminen. Suorituskeskeisenä ihmisenä olen helposti suorittanut arkea liikaa ja unohtanut täysin toisen ihmisen. 

– Nyt koen, että osaan huomioida aiempaa paremmin kumppanini. Muuhun ei voi vaikuttaa kuin itseensä, ja omalla kohdallani olen joutunut myöntämään, että minulla jos jollain on ollut syytä oppia tekemistäni virheistä.

Niemisen elämään on vuosien varrella mahtunut iso liuta vastoinkäymisiä. Vaikka moni asia on nyt hyvin, tulee eteen edelleen ikäviä yllätyksiä.

Viimeisin surullinen tapahtuma oli, kun Nieminen on ollut huolissaan muualla Suomessa asuvien lastensa hyvinvoinnista.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Toni Nieminen ja Janet-rakas. KUVA: Petri Voutilainen

Tällä hetkellä Nieminen selvittää tapahtumia ja yrittää siinä samalla pitää huolta omasta mielenterveydestään.

– Tilanne ei ole helppo. Pyrin kuitenkin keskittymään hyvään. Jos ihminen päästää itsensä katkeroitumaan, tulee hänestä aikamoinen ihmishirviö, Nieminen huokaa.

– Toivoisin, että aikuiset oppisivat kantamaan vastuun teoistaan. Ennen kaikkea haluaisin, että lasten edut menisivät kaikkien henkilökohtaisten patoutumien edelle, hän summaa vaikeaa tilannetta. 

Välillä Nieminen ei edes tiedä, miten on selvinnyt kaikista haasteistaan.

– Ehkä se on se, etten osaa antaa periksi. Haluan aina uskoa siihen, että edessä on parempi huominen. Sitä kohti on mentävä, vaikka mikä olisi, Nieminen kiteyttää.

Lue myös:

Toni Niemisen Janet-kihlattu paljastaa, miksi ei ole kuunnellut rakkaastaan julkaistua äänikirjaa – ”Se on tietoinen valinta”