Suosikkitubettaja Mike Bäck saapui aiemmin tällä viikolla Yvette x Pernilla Böckerman -vaatemalliston lanseeraustilaisuuteen yhdessä muotisuunnittelijatyttöystävänsä Sara Haapakosken kanssa. Pariskunta hehkuttaa Metropolille seurustelleensa kohta jo neljä vuotta.

– Tänä vuonna tulee neljäs vuosi yhdessä, he kertovat onnellisina.

Sosiaalisen median parissa työskentelevä kaksikko tapasi toisensa aikoinaan juuri somen kautta. Tuolloin heistä kumpikaan ei kuitenkaan vielä tehnyt Instagram- tai Youtube-sisältöä ammattimaisesti.

– Aloitin someurani vasta kun olimme jo tavanneet Miken kanssa, Sara Karoliina -nimellä somessa esiintyvä Haapakoski täsmentää.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuva: Petri Voutilainen

Myös Sara on avopuolisonsa tapaan julkaissut lukuisia videoita suositulle Youtube-kanavalleen, mutta nyt hän on lopettanut tubettamisen kokonaan.

– Koin etten ollut enää oma itseni tubettajana, ja se rajoitti paljon sitä, mitä oikeesti haluan tehdä. Tubettaminen ei ollut ihan mun juttu, Sara avaa syitä lopettamispäätökselleen.

– Olin myös niin nuori kun aloitin tubettamisen, eikä mulla silloin ollut oikein suuntaa elämässä. Nyt kun tubettaminen ei enää tunnu aivan oikealta asialta tehdä, niin ei sitä kannata pakollakaan jatkaa, hän summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Fitness-tähti Pernilla Böckerman julkaisi oman vaatemalliston – ”Mulla on äärettömän hieno tilanne elämässä”

Rosa-Maria Ryytin muuttodraama: Joutui huijatuksi ja kohtasi ”vaikeimmat mahdolliset asunnonostajat”

Kuittaileeko Erika Vikman avoimesti Dannylle ja Helmille? – katso paljonpuhuva video!