Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta tuttu sometähti ja tubettaja Pernilla Böckerman, 20, julkaisi tänään tiistaina oman vaatemallistonsa yhteistyössä vaatemerkki Yvetten kanssa.

Bikinifitnessin Fitness Classic -kilpailussa viime vuonna kultaa voittanut Pernilla kertoo tuoreen urheiluvaatemalliston lanseeraustilaisuudessa Metropolille, kuinka tuore mallisto aikoinaan sai alkunsa.

– Me tavattiin Yveten toimitusjohtajan Pirjon kanssa alunperin ihan eri meiningeissä, mutta meillä klikkasi heti. Pian me sitten jo istuttiin alas ja hyvin nopeasti lähdettiin tekemään tätä mallistoa, Pernilla kertoo vuoden 2019 loppupuolen tapahtumista.

– Nyt ollaan sitten tässä valmiin malliston kanssa!

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Mallisto on kokonaan Pernillan kädenjälkeä ja siinä näkyykin vahvasti samat värit kuin naisen Instagram-feedissa: punainen, musta ja harmaa. Pernilla painottaa kuitenkin, ettei hän ole yksin malliston takana, vaan mukana auttamassa on ollut kokonainen työtiimi.

– Iso työporukka on ollut, etten todellakaan ole ollut yksin. Mulla on sellainen olo, että mä en ole tehnyt itse mitään, Pernilla nauraa.

– Toki olen itse nämä vaatteet suunnitellut, mutta mulla on äärettömän hieno tilanne elämässä just sillä tavalla, että mulla on manageri ja managerilla vielä apulaisia. He hoitavat kaikki juoksevat asiat, kuten sähköpostien vaihtelut.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tämän vuoden bikinifitnessin SM -kilpailuun parhaillaan valmistautuva Pernilla kuvailee arkeaan hyvin kiireiseksi.

– Onhan se hektistä ja stressaavaa, mutta toisaalta jokainen asia mitä teen on vain niin kivaa, että saan hirveästi lisäenergiaa kaikesta, nainen hehkuttaa.

Löydät Yvette x Pernilla Böckerman -vaatemalliston täältä.

Lue myös:

Martina Aitolehti salasuhteestaan Alexei Eremenkoon: ”Minua kuljetettiin autolla, että kukaan ei näe minua”

Claudia Even taival Suurin pudottaja -ohjelmassa alkoi – paljastaa nyt ensivaikutelmat kilpakumppaneistaan

Maisa Torppa paljastaa tv-ohjelmassa tulonlähteitään: ”Ei ole tullut enää kettuilua sometyöstä”