Suomen suosituimpiin tubettajiin lukeutuva Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila kertoi joulukuussa omalla Instagram-tilillään kokeneensa voimakasta uupumusta vuoden 2022 loppupuolella. Myös Rotola-Pukkilan aviomies Tomas Grekov kärsi tuolloin stressistä.

Tänään tiistaina 24. tammikuuta Miisa avautui Instagramin Stories-osiossa rehellisesti tämänhetkisestä voinnistaan. Postausten perusteella sometähti on toipunut joulukuussa läpikäymästään haastavasta ajanjaksosta.

Miisa on julkaissut kuvan, jossa hän on matkalla kuntosalille. Pirteän otoksensa ohessa Miisa iloitsee siitä, että on ymmärtänyt panostaa omaan hyvinvointiinsa aiempaa enemmän.

– Voi juku, tuntuu, että oon taas elossa! Miisa hehkuttaa Stories-osiossaan.

– Joulukuussa olo oli niin epänormaalin kuormittunut kropassa ja se säikäytti. Ehdin jo kaikenlaista itelleni diagnosoida, vaikka todennäköisesti kyseessä oli ylirasitustila, hän jatkaa.

– Keho tietää kaiken ja pistää stopin, jos menee liian lujaa. Onneksi tajusin antaa sille lepoa, ennen kuin oli liian myöhäistä. Nyt viisaampana eteenpäin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seuraavissa Stories-postauksissaan Miisa avaa tilannettaan vielä syvemmin.

– Mua harmitti niin paljon, että olin päästänyt tilanteen niin pitkälle, että kroppa joutui antamaan hälytysmerkkejä liiallisesta kuormituksesta. Välillä sitä vaan huumaantuu itsensä ylittämisestä ja äärirajoilla olemisesta, eikä muista hidastaa, Miisa myöntää.

Tubettaja on jakanut seuraajiensa nähtäville koskettavan tekstin, jonka kirjoitti itselleen muistiin vuoden lopussa.

– Rakas keho. En kuunnellut sinua tarpeeksi, kun yritit monesti kertoa eri keinoin, että pitää hidastaa. Vaadin liikaa ja kannustin jatkaman, vaikka olit jo äärirajoilla. Ajattelin sinusta ikäviä asioita ja olin sinuun tyytymätön, vaikka teit koko ajan parhaasi, kirjoituksessa muotoillaan.

– Rakas keho, olen pahoillani, etten pitänyt sinusta tarpeeksi hyvää huolta. Olen pahoillani, etten huomioinut hätääsi. Nyt levätään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lopulta Miisa antoi keholleen lepoa useamman viikon ajan. Tällä hetkellä hän haeskelee sopivaa tasapainoa työn, treenin ja joutenolon välillä.

– Tuntuu hyvältä, Miisa toteaa.

– Muistakaa kuunnella, mitä teidän keholla on teille sanottavana, hän kiteyttää sydänemojin kera.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Kesällä avioitunut tubettajapari Mmiisas ja Tomas keskellä haasteita – Miisalta rehellinen avautuminen: ”Sydän hakkaa kovaa”

Tubettaja Mmiisas meni naimisiin – kansainvälinen muotilehti ikuisti pariskunnan tärkeän päivän!