Juontajana tunnettu Tuija Pehkonen jakoi hiljattain omalla Instagram-tilillään ystävänsä, somevaikuttaja Anna Sofian dramaattisen tarinan vaaratilanteesta sähköpotkulautailijan kanssa.

– Haluan aloittaa tämän aamun vakavammalla jutulla. Minun on pakko jakaa minun kaverini päivitys, Pehkonen pohjustaa Instagramin Stories-osuudessa.

– Hän oli kävelemässä Helsingin keskustassa pienen vauvansa kanssa. Vauva oli siis tässä rintarepussa ja takaa sähköpotkulauta törmäsi häneen niin vauhdilla, että hän kaatui maahan, tietenkin vauva siis hänen allaan, nainen jatkaa.

Pehkonen painottaa, että sekä vauva että äiti ovat molemmat kunnossa ja voivat tällä hetkellä hyvin. Hänen mielestään olisi kuitenkin erittäin tärkeää ymmärtää, että sähköpotkulautojen kanssa ajaessa tulisi olla hyvin varovainen.

– Minulla on itselläni on ollut noita läheltä-piti-tilanteita niin monta näiden sähköpotkulautailijoiden kanssa – ja siis nimenomaan jalkakäytävällä. Minä olen monta kertaa ollut kukkahattutäti, joka heristää nyrkkiä ja välillä sanonut nätisti, että: hei nyt varovasti, Pehkonen kuvailee.

– Mutta siis tuo on pakko saada loppumaan, hän alleviivaa tiukasti.

Anna Sofia jakoi tilanteesta päivityksen myös omalla Instagram-tilillään. Näet postauksen alta tai täällä.

Lue myös:

Salkkarit-tähti Monika Lindeman säikäytti äitinsä aprillipilallaan – ”Hyvä ettei saanut sydäriä”

Mikko Leppilampi jää pois Talent Suomen suorasta lähetyksestä – altistui koronalle: ”Ensimmäinen kerta koko urani aikana”

IL: Kenkäsuunnittelija Minna Parikka paljasti uuden työnsä: ”Olen innoissani hypystä aivan uuteen!”