Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Monika Lindeman kertoo Instagram-tilillään aprillipilasta, jolla hänen onnistui säikäyttämään oma äitinsä.

Toista lastaan odottava Lindeman kertoo Instagramin Stories-osiossa keksineen aprillipilansa hyvin spontaanisti.

– Sain tähän aamulle taas erittäin hyvät naurut. Katselin tuossa kalenteria ja huomasin, että on 1.4. Hmm, 1.4… okei, teen pienen pilan, Lindeman pohjustaa tarinaansa.

Hän paljastaa lähettäneensä hänen perhechattiinsa viestin, jossa huijaa lapsensa syntyneen etuajoissa. Viestinsä yhteyteen Lindeman liitti netistä löytämänsä kuvan pienestä vauvasta.

– Hän päättikin tulla jo nyt!!! 49cm ja 3250g, Lindeman kirjoitti huijausviestiinsä.

Lindemanin mukaan hänen siskonsa tajusi heti, että kyseessä on aprillipäivän jekku. Sen sijaan Lindemanin äiti säikähti pahan päiväisesti, sillä hän ei ollut osannut lainkaan varautua siihen, että vauva voisi vielä syntyä.

– Meidän äitimme soittaa minulle, huutaa ja on ihan sillain, että: ”eii, mitä helvettiä!” Lindeman kertaa nauraen tilannetta.

– Siis tuolta minä olen varmaan sen mun hyväuskoisuuteni perinyt, siskolla on käynyt parempi mäihä. Ai kauheeta, hyvä ettei saanu sydäriä siellä, hän jatkaa.

Kokemuksestaan huvittuneena Lindeman kannustaa myös seuraajiaan pilailemaan läheistensä kustannuksella.

– Huijatkaa jengiä, se on hauskaa! Lindeman kehottaa ja nauraa päälle.

Lue myös:

Podcast: Rita Niemi-Manninen joutui teini-ikäisenä äitinsä miesystävän ahdistelemaksi – ”Se oli aivan hirveää”

Seiska: Maisa Torpalle potkut lentoyhtiöstä – kommentoi asiaa somessa: ”Tämä tuli aivan puskista!”

Tässä on ensimmäinen Sofia Belórfista otettu alusvaatekuva – Belórf avaa taustoja: ”Tuossa hetkessä se tuntui kauhealta”