EVS-juontaja ja kolumnisti Tuomas Enbuske julkaisi Instagram-tilillään kuvan ja tekstin, joka on mielletty suoraksi kiusaamiseksi Sara Sieppiä kohtaan.
Sieppi ilmoitti kaksi viikkoa sitten blogissaan eronneensa avopuolistostaan Roope Salmisesta, joka on Enbusken juontajakollega EVS-ohjelmassa. Eilen Enbuske julkaisi yhteiskuvan itsestään ja vaimostaan. Kuvan teksti on melko samanlainen kuin Siepin eroteksti ja käsittelee myös eroa.
Päivityksessään Enbuske kertoo Siepin eroilmoituksen tyylillä, että ovat vaimonsa kanssa päättäneet erota – mutta eivät toisistaan, vaan Postipankin Kultapossukerhosta. Tekstin loppuun Enbuske vielä lisäsi Instagramista rahaa ansaitsevien (kuten Sieppi) tyyliin piruillen erilaisia vitsikkäitä ”sponsoreita”.
Osassa Enbusken päivityksen kommenteista nauretaan miehen huumorille, mutta osa kommentoijista syyttää häntä suorasta piikittelystä Sara Sieppiä kohtaan. Päivitystä luonnehditaan koulukiusaamiseksi.
Enbuske otti asiakseen vastata kommentteihin kieltämällä kirjaimellisen yhteyden Sieppiin ja Salmiseen.
– Varmaan lainaten Salmista/Sieppiä🤭, päivitystä kommentoidaan.
– Kuinka niin. En tiedä ovatko he vaihtaneet pankkia, Enbuske vastaa.
– Nykyajan koulukiusausta, ei jaksa edes naurattaa, toteaa eräs.
– Ketä tässä kiusataan? Enbuske vastaa.
– Oon tykännyt Tuomas sun ja teidän huumorista, mutta tää meni ihan yli. Ei naurata. 👎 Ja sun kysymykseen: kyllähän tässä Sara Siepille piikitellään, miksi sen kieltäisit.
– En tiennyt heidän julkaisseen tuollaista yhteiskuvaa yhteistekstillä. Nyt on kuule koulukiusaaminen omassa päässäsi, Enbuske vastaa.
Alla Tuomas Enbusken päivitys, jonka huumori ei kaikkiin uponnut.


Enbuske ja Salminen viettivät yhdessä pitkän ryyppyillan Salmisen ja Siepin eron jälkeen. Seiskan mukaan kaksikko oli ryypännyt Salmisen ja Siepin eroa seuranneen EVS-lähetyksen jälkeen ainakin ravintolan valomerkkiin saakka kumoten useita punaviinipulloja. Aamuyöstä heidän sanotaan vielä jatkaneen Enbusken asunnolle, jonne nähtävästi Salminen jäi yöksi.
Kuvat: Instagram / Tuomas Enbuske