Mediapersoona Tuomas Enbuske kertoo Enbusken hullun paperit -podcastin uudessa jaksossa, että hänen vuoden kestänyt parisuhde päättyi hiljattain eroon.

– Olen allapäin nyt, enkä ole saanut viime yönä nukuttua. Minulla päättyi pidempi, vuoden kestänyt suhde. Olen todella allapäin siitä, Tuomas Enbuske avautuu podcastin ensimmäisessä jaksossa vieraana olevalle yrittäjä Martina Aitolehdelle.

Tuomas halusi tietää, millaisia vinkkejä Martina antaisi hänelle eron jälkeiseen elämään ja mielialojen vaihteluun.

– Se on normaalia, että tunteet menevät ylösalaisin, mutta mä en ole ehkä tässä pöydässä paras parisuhdeneuvoja, Marina sanoo.

– Sä olet ollut esillä tosi paljon erojen takia. Mä rakastan Seiskaa ja luen sitä tosi paljon. Kun olen lukenut sun eroista, olen aina ajatellut, että onneksi musta ei ole noita tietoja noin paljon. Mulla elämä menee ihan samanlaista vuoristorataa, Tuomas totesi.

– Kaikilla menee. Mäkin elän todella tavallista elämää, mutta mun käännekohdat ovat lehdessä ja aina on käytetty pikkusen värikynää. Tarinasta on tehty mielenkiintoisempi, Martina totesi.

Tuomas kertoo äitinsä valittavan usein hänelle siitä, miksi hänen parisuhteensa eivät kestä. Tuomaksen mukaan äiti ei tajua sitä, että hänellä on varakkaana julkisuuden henkilönä enemmän valinnanvaraa kuin Oulussa asuvilla sukulaisilla.

– Oulussa asuvilla serkuilla ei ole valikoimaa. He eivät ole hyvätuloisia ja isopeniksisiä komeita miehiä niin kuin minä, Tuomas toteaa.

Enbusken Hullun paperit -podcastin uusi jakso ilmestyy aina keskiviikkoisin Suplassa. Ensimmäinen jakso on julki nyt ja pääset siihen täältä. 

Lue myös:

Tuomas Enbusken ylellinen miesluola jakaa mielipiteitä somessa – ”Ei pääse äijäkerhoon”

Podcast: Tuomas Enbuske avaa elämäänsä autismikirjon häiriön kanssa – ”En tajunnut, että mulla on se”

Tuomas Enbuske vertasi Twitteriä Tinderiin – Renne Korppila komppaa: ”Twitter-p**lu on olemassa oleva käsite”