Tämän viikon Yökylässä Maria Veitola -jaksossa tähtitoimittaja Maria Veitola vierailee Duudsoneista tutun Jukka Hildénin ja tämän vaimon, tanssija-koreografi Chachi Hildénin kotona Ähtärissä.

Vierailun aikana Jukka avautuu Marialle siitä, kuinka monet hänen ystävänsä suhtautuivat aluksi 16-vuotta nuorempaan Chachiin epäileväisesti. Jukka ja hänen ex-vaimonsa hakivat avioeroa vuonna 2018, eikä kauaakaan kun mies jo bongattiin uusi kumppani vierellään.

– Ilmoitin, että eroamme ja olemme työstäneet asiaa ja koemme, että tämä on paras tapa jatkaa eteenpäin. Työstimme asiaa, mutta elämä ja unelmat lähtivät eri suuntiin, Hildén kuvailee, kuinka kertoi avioerostaan ystävilleen.

Vaikka hän perusteli eroaan huolellisesti ystävilleen, eivät monet kuitenkaan aluksi uskoneet Jukan ja Chachin rakkauden olevan aitoa.

– Joillekin kavereille kun kerroin, niin osa tuli kysymään, että mikä sussa on vikana? Ootko burn outissa tai stressissä?

– Ihmisillä on niin paljon käsityksiä ja ennakkoluuloja asioista, Jukka alleviivaa.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3-kanavalla klo 21.00.

Lue myös:

Ujosta, tyttöjä pelkäävästä Roni Backista kasvoi menestynyt huipputubettaja – avaa tarinaansa Yökylässä-ohjelmassa: ”Mulla ei ollut ketään, jolle olisin voinut laittaa viestiä”

Jannika B avautuu uupumuksestaan: ”Uskalsin sanoa, että nyt en jaksa ja tarvitsen apua”

Minttu Räikkösen harvinainen video Kimin kotiinpaluusta sekoitti somen – katso!