Tämän viikon Yökylässä Maria Veitola -ohjelman jaksossa sarjaa tähdittävä toimittaja Maria Veitola, 47, vierailee huipputubettaja Roni Backin, 26, ja tämän tyttöystävän, sulkapalloilija Airi Mikkelän luona.

Vauhdikkaista ja hyvää mieltä levittävistä Youtube-videoistaan tunnetulla Backilla on kanavallaan yli 520 000 tilaajaa, ja hän on monelle suomalaiselle nuorelle suuri esikuva. Suosion syytä ei Backia seuratessa tarvitse arvuutella, sillä hän vaikuttaa olevan hyvin itsevarma ja menevä ihminen.

Back kuitenkin paljastaa ohjelmassa, ettei näin ole aina ollut. Hän kertoo Marialle olleensa nuorempana niin ujo, että ei vielä lukiossakaan uskaltanut osallistua tuttujen järjestämiin bileisiin, koska pelkäsi liikaa tyttöjä.

– Alkoi tulla paineet, että missaanko mä vanhojen tanssitkin sen takia, että mä en vaan uskalla mennä tytöille juttelemaan, hän muistelee.

Teini-iässä tietokonepelaamista ja erilaisia pallopelejä harrastanut Back kertoo tunteneensa itsensä usein todella yksinäiseksi.

– Muistan monta viikonloppua kun mietin että vitsi mä oon yksinäinen. Kun ei ollu vaikka jalkapallomatsia tai salibänditreenenjä, niin mä olin vaan, että voi herrjanjestas mulla ei oo ketään kelle laittaa viestiä, mies kuvaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ohjelmassa Veitola kysyy Backilta, mikä tätä olisi voinut auttaa silloin aikoinaan, kun yksinäisyys tuntui kaikista raskaimmalta.

– Vähän itsekstä sanoa, mutta toivoisin, että mulla olis ollu joku sellanen roolimalli kun minä. Et ois vaan nähny, että voi olla oma itsensä ja ei tarvi pelkää et mitä muut ajattelee, tubettaja summaa.

– Ja voi olla vähä höpsö! hän lisää hymyillen.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma nähdään MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

Lue myös: Poptähti Sannilta yllätyspaljastus suorassa somelähetyksessä – mukana Yökylässä-ohjelmassa!