Tampereelta lähtöisin oleva twerkkaaja Tia-Maria ”Tinze” Sokka, 30, ponnahti julkisuuteen voitettuaan twerkkauksen Suomen mestaruuden vuonna 2015.

Sittemmin Tinze on saanut twerkkaustaidoillaan paljon huomiota myös kansainvälisesti. Kaunottaren tanssityyli kerää jatkuvasti kehuja, ja Tinze saakin olennaisena osana twerkkaukseen kuuluvan lantion pyöräyttelyn näyttämään todella helpolta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Keskiviikkona 11. marraskuuta vietettiin kansainvälistä sinkkujen päivää (Singles’ Day), joka on alkujaan lähtöisin Kiinasta. Sittemmin maailmalle levinnyt juhlapäivä sai myös Tinzen villiintymään ja hehkuttamaan sinkkuja Instagram-tilillään.

– Hyvää sinkkujen päivää kaikille upeille sinkuille, hän kirjoittaa seuraajilleen.

– Tänään ja jokaisena muunakin päivänä on aika juhlia itsenäisyyttä, vapautta ja vahvuutta, Tinze hehkuttaa.

Sanojensa saatteeksi twerkin kuningatar on julkaissut itsestään kuumia kuvia laiturilta. Marraskuun viileistä keleistä huolimatta Tinze poseeraa kuvissa vain pikkubikineissä ja pipossa sekä kaulaliinassa.

Kuvien lisäksi Tinzen julkaisu sisältää myös videon kuumasta twerkistä pimenevien syyspäivien piristykseksi. Näet videon klikkaamalla yllä olevan julkaisun oikeassa laidassa olevaa nuolipainiketta. Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sekä kuvat että videon klikkaamalla tästä.

Kuluvana vuonna Tinze ilmoitti myös tähtäävänsä musiikkialalle ja kaunotar julkaisikin kesällä ensimmäisen kappaleensa nimeltä Bakara.

Lue myös:

Twerkkaaja Tinze avautuu vaikeasta sairaudestaan: ”Olen käynyt sadoissa testeissä” – katso pysäyttävät kuvat!

Twerkkaaja Tinze antaa pakaroidensa vilkkua: ”Vähemmän vaatteita ei pitäisi koskaan tarkoittaa vähemmän kunnioitusta”

Suomalainen Tinze on huippusuosittu kansainvälinen twerk-stara – julkaisi nyt myös debyyttisinglensä