Twerkkaaja Tia-Maria ”Tinze” Sokka paljastaa Instagram-tilillään sairastavansa vaikeaa ihotautia. Hän julkaisi pysäyttäviä kuvia pahimmista hetkistä sairauden kanssa ja kertoo sairastaneensa atooppista ekseemaa kaksivuotiaasta saakka.

– Lapsena vietin lukuisia öitä sairaalassa. Olen keskustellut lukuisten lääkäreiden kanssa ja käynyt sadoissa testeissä. Ihoni on todella herkkä ja turpoaa joskus stressistä, joskus meikeistä. Toisinaan taas syötyäni jotain, jolle en edes tiennyt olevani allerginen. Usein en edes tiedä syytä, Tinze kirjoittaa.

Suosittu twerkkaaja kertoo joutuneensa järjestelemään lukuisia kertoja muun muassa kuvauskeikkojaan uusiksi, koska iho on ollut niin niin kipeä ja huonossa kunnossa. Hän on vuosia hävennyt ihoaan ja yrittänyt peittää sitä.

– Mutta vihdoin voin sanoa, että se on osa minua ja olen edelleen oman elämäni kuningatar jopa päivinä, jolloin ihoni ei halua tehdä yhteistyötä kanssani. Se on joskus turhauttavaa, mutta rakastan silti ihoani ja vartaloani, hän kirjoittaa.

Tinze sanoo halunneensa kirjoituksellaan ilmaista tukensa kaikille niille, jotka kamppailevat iho-ongelmien ja allergioiden kanssa.

– Sinun ei tarvitse hävetä ihoasi. Muista, että olet upea ja kaunis, Tinze muistuttaa.

Tinzen rehellinen julkaisu on kerännyt jo lähes 22 tuhatta tykkäystä ja monia kannustavia kommentteja.

– Olet upea! Vielä upeampi nyt, kuin aiemmin ajattelin!

– Olet kaunis juuri tuollaisena kuin olet!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tinze on ensimmäinen twerkkauksen Suomen mestari vuodelta 2015. Kaunotar twerkkaa edelleen ja luotsaa Helsingissä myös omaa tanssikoulua. Viime toukokuussa ilmestyi myös naisen ensimmäinen single nimeltä Bakara, jossa ovat mukana myös Teflon Brothers sekä tulokasartisti F.

Lue myös:

Linda Lampenius joutuu suureen leikkaukseen – paljastaa kärsivänsä kovista kivuista: ”Tämä pahenee koko ajan”

Oho! 17-vuotiaalla Macilla on maailman pisimmät jalat: ”Pituus on lahja, jota ei pitäisi hävetä” – katso kuvat!