Kohun keskelle Selviytyjissä antamiensa komenttien takia joutunut hyvinvointivalmentaja Aki Manninen kertoi viime viikolle perheensä joutuneen ikävän uhkailun kohteeksi. Hän paljasti mediapersoona Aleksi Valavuoren luotsaamassa Valavuori Live -lähetyksessä matkustaneensa mökille selvittämään ajatuksiaan.

Hän on julkaissut mökkireissulta videoita, joiden yhteydessä kiittelee ystäväänsä saamastaan tuesta.

– Kiitos Joonas et toit mut tänne mettää vähä happee vetämään, Aki kirjoitti videon yhteyteen.

Kotona Donna-tyttärensä kanssa ollut Rita Niemi-Manninen kertoi puolestaan sosiaalisessa mediassa viikkonsa olleen vaikea ja surullinen.

– Mä oon ihminen, joka ottaa iskut usein hymyssä suin ja eteenpäin-meiningillä. Tällä viikolla tuli hetkiä, jolloin aattelin, että MITEN NYT? Yöt on mennyt vähän nihkeesti ja päivisin oon itkenyt aina välillä ja sitten taas tajunnut, että kaikki järjestyy… Huumori ja liikunta on auttanut ja kotona vallitseva rakkaus ja tuki, Rita kirjoitti ja jatkoi:

– Hirveän ontto olo siitä, että tää ihmiskunta on niin mätä ja osittain kieroutunut, että tasa-arvon ja oman aatteen nimissä lisätäänkin eriarvoisuutta ja lyöttäydytään lynkkaamaan ja lisätään VIHAA. Tasa-arvo, hyvyys, rakkaus ja ymmärrys on loistanut poissaolollaan koko casen ajan.

Lue myös:

Rita Niemi-Manninen julkaisi raastavan kirjoituksen – avasi tuntojaan kohun keskellä: ”Helvetin paha olla”

Rita Niemi-Manniselta tiukka kannanotto Aki Mannisen kommenteista nousseeseen kohuun: ”Te, menkää itseenne”

Kristianin heimoneuvosto 2: Ulosäänestetty Aki Manninen avoimena: ”Minua ei ole koskaan puukotettu yhtä pahasti selkään”