Rock-muusikko Marilyn Mansonia, 52, syytetään usean eri naisen toimesta parisuhdeväkivallasta. Naiset syyttävät Mansonia, oikealta nimeltään Brian Warneria väkivaltaisesta ja alistavasta käytöksestä.

Yksi heistä on Mansonin entinen kihlattu, näyttelijä Evan Rachel Wood, joka seurusteli rokkarin kanssa vuosina 2007-2010. Wood on aiemmin kertonut julkisuudessa olleensa väkivaltaisessa parisuhteessa ja joutuneensa raiskatuksi, mutta ei ole paljastanut tekijää.

Viime maanantaina Wood julkaisi kuitenkin Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa nimeää Mansonin syyllistyneen kyseisiin tekoihin.

– Pahoinpitelijäni nimi on Brian Warner, jonka maailma tuntee Marilyn Mansonina. Hän alkoi manipuloida minua, kun olin teini-ikäinen ja hyväksikäytti minua vuosien ajan. Minut aivopestiin ja manipuloitiin alistumaan, Wood kirjoittaa.

– En jaksa enää elää koston, herjauksen tai kiristyksen pelossa. Haluan paljastaa tämän vaarallisen miehen ja ne alat, jotka ovat mahdollistaneet hänen tekonsa, ennen kuin hän pilaa lisää elämiä.

Wood kirjoittaa myös tukevansa kaikkia niitä uhreja, jotka tulevat julki.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Useat muut uhrit, jotka syyttävät Mansonia vastaavista teoista ovat myös julkaisseet omat kokemuksensa. He esiintyvät Instagramissa nimillä Ashley Lindsay Morgan, Ashley Walters, Gabriella ja Sarah McNeilly.

Väitteiden tultua ilmi Mansonin levy-yhtiö Loma Vista Recordings ilmoitti keskeyttävänsä yhteistyön artistin kanssa. Myös Mansonin esittämä rocktähden rooli American Gods -sarjassa poistetaan.

Manson ottikin pikaisesti kantaa vakaviin syytöksiin omalla Instagram-tilillään ja julkaisi kirjoituksen, jossa kertoo oman näkemyksensä.

– Luonnollisesti taiteeni ja elämäni ovat pitkään vetäneet puoleensa ristiriitaisuutta, mutta nämä viimeaikaiset syytökset minusta ovat kauheaa todellisuuden vääristämistä. Läheiset suhteeni samanhenkisten kumppaneiden kanssa ovat aina olleet täysin yksimielisiä. Tämä on totuus, riippumatta siitä, miten ja miksi muut päättävät nyt vääristää menneisyyttä, Manson kirjoittaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mansonia kohtaan on esitetty syytöksiä väkivaltaisesta ja alistavasta käytöksestä ennenkin, mutta rokkarin edustajat ovat kiistäneet kaikki aiemmat syytökset.

Lähde: Vanity Fair

Lue myös:

Stefan Thermanilta yllättävä päivitys – julkaisi yhteiskuvan Sofia-rakkaansa kanssa!

Jasper Pääkkönen julkaisi hyytävän videon ravintolastaan – Alexandra-rakas nauttii extreme-lajista!