Somevaikuttaja Sara Sieppi seurustelee nykyään jalkapalloilijatähti Pyry Soinin kanssa. Sieppi kertoi seurustelusta kesäkuussa Ilta-Sanomille. Hän paljasti lehdelle parin viihtyneen yhdessä jo pidemmän aikaa.

Eilen sunnuntaina (24.7.) Sieppi vastasi omalla Instagram-tilillään seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin. Eräs kysymyksistä käsitteli yllättäen lapsihaaveita.

– Haaveiletko lapsista? Tuntuuko yhtään siltä, että ns. ”pintaliitovaihe” saisi jo vähentyä? Siepiltä udellaan.

Sieppi vastaa erikoisesti muotoiltuun kysymykseen hyvin suorasanaisesti.

– ”Pintaliitovaihe”, mielenkiintoinen ilmaisu mun elämästä, Sieppi täräyttää.

– Oon tehnyt aika paljon töitä sen eteen, millaista elämää pystyn tällä hetkellä viettämään, hän jatkaa.

Vaikka Sieppi elämäntilanteeseensa tyytyväinen onkin, kuuluu hänen unelmiinsa kuitenkin hankkia lapsia.

– Mulla on hyvä tällä hetkellä näin, mutta kyllä mä oon aina haaveillut lapsista. Ei ne ajatukset ole minnekään hävinneet, vaikka pintaliidolla vielä vedelläänkin, nainen tokaisee itkunauruemojin kera.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sara Sieppi herätti aiemmin keväällä runsaasti huomiota mediassa, kun hän paljasti Me Naiset -lehden haastattelussa käyttävänsä viikossa noin 3000 euroa. Kohun alla Sieppi otti kantaa kulutustottumuksiinsa omalla Instagram-tilillään. 

– Musta tuntuis hölmöltä jotenkin piilotella, et nyt saan nauttia sellaisesta elämästä, josta en oo ees uskaltanut haaveilla ja nyt oonkin sen työlläni itselleni mahdollistanut. Se voi ärsyttää tosi monia, niinku mun naamakin on vuosia ärsyttänyt tosi monia, Sieppi kirjoitti tuolloin.

– Mikään ei oo kuitenkaan tapahtunut sekunnissa ja edelleen töitä tehdään koko ajan. Mut onneks näin kymmenen vuoden jälkeen oon myös ymmärtänyt, että elämään saa kuulua muutakin. Nyt osaan myös hengähtää ja nauttia työn tuloksista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Näin Sara Sieppi selittelee tuhlailuaan – harvinainen avautuminen rahankäytöstä: ”Tuntuisi hölmöltä piilotella”

Trendi: Sara Sieppi paljastaa kärsineensä rajuista oireista – ei muista edellisestä vuodesta mitään: ”Se tuntuu tietysti hurjalta”