Hyvinvointivaikuttaja ja fysioterapeutti Piritta Hagman kertoo tuoreella Iholla-kaudella vaikeasta tilanteestaan. Hagman on ohjelman kuvaamisen aikaan alkanut juuri seurustelemaan Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentajan Lassi Tuovin kanssa.

Nyt Hagman pitelee sisällään ikävää asiaa, josta puhuminen ääneen jännittää häntä aluksi. Hän pohtii pitkään, mitä ja milloin haluaa asiasta jakaa katsojille.

Lopulta Hagman avautuu aiheesta autossa yksin ollessaan.

– Minulla on menkat kymmenen päivää myöhässä, mitä ei tapahdu ikinä, Hagman saa kakistettua ulos.

– Ihan absurdi tilanne: minun täytyy käydä hakemassa varmuuden vuoksi raskaustesti, hän lisää.

Hagman ei omien sanojensa mukaan tällä hetkellä haaveile neljännestä lapsesta. Tuoreessa suhteessa Hagmania myös huolettaa se, kuinka kauan rakkaus tulee kestämään. Hän elää Tuovin kanssa etäsuhteessa, mikä ei ole Hagmanille mieluisa ratkaisu.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ennen raskaustestin tekemistä Hagman selventää, ettei kyse välttämättä ole raskaudesta. Kuukautisten myöhästymiseen voi vaikuttaa myös esimerkiksi stressi. Lisäksi hän ei ole täysin varma siitä, milloin edelliset kuukautiset ovat olleet.

– Haluan huomauttaa kaikille, että minulla on kuparikierukka. Se on ultrattu niin, että se on täydellisesti paikallaan. Se ei todellakaan ole kadonnut mihinkään, Hagman täsmentää.

Lopulta Hagman tekee raskaustestin jännittynein mielin. Hänen helpotuksekseen tulos on negatiivinen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Piritta Hagman ja Lasse Tuovi toivat parisuhteensa julkisuuteen vuodenvaihteessa. Hagman kommentoi hiljattain iloista elämänmuutostaan Me Naiset -lehdelle.

– Lassin kanssa tuntui alusta asti siltä kuin olisin tuntenut hänet tosi pitkään. Se oli iso juttu, sillä en koe sellaista usein, nainen hehkutti haastattelussa.

Hagman erosi vuonna 2018 entisestä miehestään ja lastensa isästä, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanista.

Lue myös:

Me Naiset: Uusi suhde Susijengin valmentajaan Lassi Tuoviin yllätti Piritta Hagmanin – ”En murehdi, kuinka kauan se jatkuu”

Piritta Hagman julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Susijengin valmentajan Lassi Tuovin kanssa – rakastunut pari hehkuu onnea!