Kehonrakentajana ja valmentajan tunnettu Tapani ”Tape” Valkonen raottaa uutuuskirjassa Tapani Valkonen Omin sanoin (readme.fi), elämäänsä ja parisuhdettaan Tiina Jylhän kanssa. Kirjan on toimittanut Sami Lotila.

Kun pari alkoi seurustella reilut kymmenen vuotta sitten, Tapella oli takanaan avioero. Entisestä avioliitosta syntyneet tyttäret eivät hevillä hyväksyneet Tiinaa, vaan tunsivat jopa syvää inhoa tätä kohtaan.

Tapen mukaan vaikeudet Tiinan ja lasten välillä kasvoivat todella suuriksi, eivätkä he pelänneet näyttää inhoaan Tapen uutta puolisoa kohtaan.

– Lapseni saattoivat heittää Tiina vaatteet ulos hankeen, tai he panivat Tiinan kenkiin tupakantumppeja, Tape muistelee suhteen alkuaikoja, jolloin perhe asui vielä Lappeenrannassa.

Tape myöntää kirjassa, että Tiinan kohtelu oli niin tylyä, ettei hän olisi itse vastaavaa kestänyt.

Myös Tiina kertoo kirjassa oman näkemyksensä asioista ja paljastaa Tapen tyttärien omaisuuden tuhoamisen lisäksi myös huoritelleen ja haistatelleen hänelle.

Vaikka ajat olivat rankkoja, rakkaus Tapeen sai Tiinan jäämään. Hän yritti ajatella asiaa lasten kannalta, eikä hermostunut ja pikkuhiljaa lapset hyväksyivät hänet.

– Lopulta kävi niin kuin olin toivonut eli minusta tuli kakkosäiti, jonka kainaloon sai käpertyä, Tiina kuvailee kirjassa.

Tape ja Tiina Jylhä avioituivat vuonna 2010 ja asuvat nykyään Tallinnassa.

Lue myös:

Maskikauppakohussa rypenyt Tiina Jylhä haastettiin oikeuteen – näin kauneusyrittäjä kommentoi

Seiska: Tapani ”Tape” Valkosen oikeudenkäynti päättyi – ”Oikeus tapahtui!”