Vain elämää -tähti Arja Korisevan yllättävä aluevaltaus: ”Minusta tulee elokuvatähti!”

Laulaja Arja Koriseva on mukana lokakuussa Nelosella alkavan Vain elämää -sarjan 11. tuotantokaudella.

Arja kertoo Metropolille odottaneensa jo useamman vuoden kutsua ohjelmaan. Hän ei tuntenut ennestään sarjan muita tähtiä.

– Ohjelmaan osallistuminen oli ihana kokemus. Suurinta antia olivat sarjan muut tähdet. Heidän seurassa oli inspiroivaa olla, sillä olen porukasta ainoa, joka ei ole tehnyt omia kappaleita. Olen kuitenkin pitkään haaveillut, että voisin toimia sanoittajana, koska heittelen ilmaan ajatuksia, haluan herättää tunnetiloja ja puhun paljon, Arja Koriseva kertoo Metropolille.

Muut Vain elämää -sarjan tähdet ovat kannustaneet Arjaa osallistumaan kappaleiden tekemiseen.

– Kaikki ovat lupautuneet auttamaan minua. Voin jatkossa kilauttaa kaverille, jos tarvitsen apua. Mariska kertoi minulle, että hänellä on tekeillä uusi kappale minulle.

Kuva: Nelonen

Arja tunsi Vain elämää -kollegoiltaan ainoastaan ne kappaleet, jotka olivat soineet radiossa. Hänestä oli mielenkiintoista tutustua artisteihin ensin musiikin kautta ja vasta sen jälkeen tavata sarjan kuvauksissa.

– Valitsin kappaleet tekstien pohjalta. Jokaisen piti olla sellainen, että pystyn sen tarinan uskottavasti kertomaan.

Vain elämää -sarjan pressitilaisuudessa nähtiin esimakua tulevasta tuotantokaudesta. Reino Nordin vuodatti kyyneliä, kun Arja tulkitsi hänen kappaleensa.

– Pystyin katsomaan kyynelehtivää Reinoa silmiin kappaleen aikana. Sain hänen tunteenpurkauksesta ainoastaan voimaa.

– Olen esiintyjänä tottunut pidättelemään omaa tunnetilaani. Jos laulan hautajaisissa, en voi lähteä hallitsevaan tunnetilaan mukaan. Jos lähtisin, laulamisesta ei tulisi mitään.

Näytteleminen työllistää

Koronapandemiasta huolimatta Arjan elämä on yhtä hullunmyllyä. Hän näyttelee Aleksanterin teatterin Menopaussi-musikaalissa, valmistautuu konsertteihin sekä kuvaa Kontios ja Parmas -sarjan kolmatta tuotantokautta.

– Sarjasta tehdään myös elokuva, joka kuvataan syksyn aikana. Näyttelen sarjassa ja elokuvassa Arja Korisevaa, jolle on käsikirjoitettu repliikit. Välillä tulee olo, että enhän minä voi noin sanoa.

Miltä näytteleminen on tuntunut?

– Hyvältä, sillä näytteleminen on aina kiinnostanut minua. En ole koskaan arastellut kameroita. En ole käynyt mitään kouluja, mutta olen oppinut tekemisen kautta. Olen varmasti onnistunut, koska töitä on riittänyt.

Lue myös:

Arja Koriseva sai Reino Nordinin itkemään Vain elämää -sarjan kuvauksissa: ”Tunteenpurkauksille ei mahda mitään”

Vain elämää -tähti Herra Ylppö rakastui: ”Enää ei tarvitse pörrätä helvetin Tinderissä” – katso video!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.