Valtavan mediamyllytyksen kohteeksi joutunut hyvinvointivalmentaja Aki Manninen vieraili torstaina mediapersoona Aleksi Valavuoren luotsaamassa Valavuori Live -lähetyksessä.

Manninen osallistui lähetykseen mökiltään, jonne mies oli lähtenyt selvittelemään ajatuksiaan kohun keskellä. Hän kertoi pyytäneensä vielä lähtiessään anteeksi kaikkea tapahtunutta vaimoltaan Rita Niemi-Manniselta.

– Vaikein asia mitä tänään tein ja joka vetää mielen vieläkin vähän matalaksi on, että pyysin vaimolta anteeksi sitä, mitä olen saanut aikaan meidän perheelle. Että perhe saa tällaisen kohun takia kokea niin järkyttäviä asioita, Manninen toteaa haastattelun alkuun.

Valavuoren mukaan anteeksi pyytäminen on hieno asia, mutta ei aivan täysin sitä tässä tapauksessa sulata.

– Se on hieno teko, mutta mitä sä pyysit anteeksi? Siltä puolelta, mistä minä asiaa katson, niin sinähän et ole tehnyt mitään väärää, Valavuori ihmettelee.

– Pyysin anteeksi sitä, mitä mun sanomiset ovat aiheuttaneet mediassa ja sieltä on tullut se paine perheeseen ja ne uhkailut ja pelko, että mitä jos jotain sattuu, Manninen perustelee.

– Sanoin jo Selviytyjissä, että häviö opettaa aina enemmän kuin voitto. Sen verran olen elämässä oppinut, että olen aina myöntänyt virheeni. Vaarikin sanoi aina, että jos et mitään muuta hyvää elämässä tee, niin myönnä virheesi.

Valavuori luki lähetyksessä myös Mannisen saamia järkyttäviä uhkauksia, joissa miehen itsensä lisäksi hänen perhettään uhataan.

– Vaimo murtui kun kerroin, että nyt tulee sellaista tekstiä, että täytyy valjastaa Putin-koira yöksi oven eteen. Mutta meidän piti ottaa asiaan vakavasti kantaa ja viedä asiaa eteenpäin. Olenkin soittanut siitä jo tietyille henkilöille, jotka voivat meitä auttaa.

Lue myös:

Rita Niemi-Manninen julkaisi raastavan kirjoituksen – avasi tuntojaan kohun keskellä: ”Helvetin paha olla”

Kohun keskelle joutunut Aki Manninen ihmeissään Alma Hätösen käytöksestä: ”Miten toimittaja voi lynkata haastateltavan?”