Juontaja Aleksi Valavuori ja entinen alppihiihtäjä Kalle Palander käyvät viime viikolla ilmestyneessä Valavuori Live -keskusteluohjelmassa läpi Seiska-lehden printtiversion uutisia.

Lehteä selatessaan törmää Valavuori uutiseen, jossa kerrotaan Palanderin liittyneen Tinderiin Carlos-nimellä.

– Siis, otsikossa lukee: ”Kallesta tulikin Carlos”! Jumalauta… Valavuori toteaa suorassa lähetyksessä.

– Rakas ystäväni, tämän (artikkelin) on lukenut noin puoli miljoonaa suomalaista, niin tämä ei sillä tavalla haittaa, että me tässä luetaan tämä nyt joillekin tuhansille. Se nyt on ihan se ja sama, mies jatkaa.

Valavuoren kommenttien jälkeen ryhtyy Palander nopeasti puolustuskannalle ja ilmoittaa, ettei ole antanut medialle yhtäkään haastattelua sitten viime marraskuun.

– Ovat yrittäneet tavoitella, voin sanoa, Palander alleviivaa.

Mies ihmettelee avoimesti, eikö kukaan lainkaan kyseenalaista hänen Tinder-profiilinsa aitoutta. Palander kertoo saaneensa sosiaalisen median kautta lukuisia viestejä, joissa kerrotaan jonkun napanneen ”Carloksen” Tinder-kuvat suoraan Palanderin Instagramista.

– Saatana sanokaa nyt minulle, että onko se minun oikea tilini vai ei, Palander parahtaa.

– Ja sitten vaikka olisikin, niin mitä v**tua se teille kuuluu, että onko se minun? hän lisää.

Valavuori ja Palander siirtyvät keskustelemaan ”sporttiblondista”, joka Seiska-lehden artikkelin mukaan on saanut Palanderin ”sukat pyörimään”.

– Mitä v**tua, mitkä v**un sukat, Palander naureskelee ja antaa muutenkin olettaa, ettei hänellä ole lainkaan tietoa, kenestä artikkelissa puhutaan.

– Joo on tämä ollut aikamoinen… Mutta eihän tällä nyt ole sinänsä mitään merkitystä minun elämääni millään lailla, mutta onhan tämä v**tu vähän tällaista, Palander huokaisee.

Lue myös:

Aleksi Valavuori piikittelee Kalle Palanderia rajuista kohuotsikoista – Kalle älähtää: ”Rupeaa olemaan pinna v**tu kireällä”

IL: Aviokriisissä rypevät Kalle ja Riina-Maija Palander joutuivat Viron verottajan syyniin – laiminlöivät raportoinnin