Viime sunnuntain Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmaa vietettiin Halloween-teemalla. Suorassa lähetyksessä ohjelman juontajat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi säikähtivät kerran jos toisenkin Scream-elokuvasta tuttua kauhuhahmoa, joka väijyi taustalla läpi ohjelman luomassa hyytävää tunnelmaa.

Ohjelman lopulla Pimiä sanoi jo tykästyneensä taustalla hiiviskelevään karmivaan hahmoon ja pyysi tätä ystävällisesti poistamaan maskin.

– On ihan ok olla oma itsensä, niin mitäs jos ottaisit tuon maskin pois, Pimiä kannustaa.

Maskin takaa paljastui toimittaja, juontaja Marja Hintikka, eikä Pimiä ei ole uskoa silmiään.

– Jumaliste muija, Pimiä huudahti tajuttuaan rakkaan juontajakollegansa paljastuneen maskin takaa ja kaappasi tämän vielä halaukseen.

Katso yllättävä paljastus ja Pimiän ainutlaatuinen reaktio alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hintikka jakoi Instagram-tilillään myös hauskan kuvasarjan TTK lähetyksessä järjestämästään yllätyksestä.

– Kun kesken makaronilaatikon teon soitetaan, että ”Tulisitko Tanssii tähtien kanssa suoraan lähetykseen pelottelemaan kaikkia”, niin se on tarjous, josta EI VOI kieltäytyä, Hintikka kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Marja Hintikka paljastui viime viikolla myös Masked Singer Suomi -ohjelmassa esiintyneeksi Pöllöksi. Hän yllätti totaalisesti ohjelmaa juontaneen aviomiehensä Ile Uusivuoren, jolla ei ollut aavistustakaan vaimonsa osallistumisesta ohjelmaan.

Lue myös:

Huh! Lotta Hintsa julkaisi bikinikuvia jäätävästä uintireissustaan: ”Paras tapa palautua”

Eronnut ex-kiekkoilija Toni Häppölä löysi pikavauhtia uuden rakkauden – julkaisi yhteiskuvan tulikuuman kaunottaren kanssa!