Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, on julkaissut Instagram-tilinsä tarinaosiossa kuvan avantouinnilta. Vappu kirjoittaa tarinassaan pyytäneensä miestään, Teemua, ottamaan hänestä kuvan.

– Pyysin Teemua ottamaan kuvan, jossa näkyy maisema, ei pyllyä. No, kuinka meni noin omasta mielestä, Vappu kirjoittaa itkunauruhymiöiden saattelemana.

Kuvasta päätellen lopputulos oli täysin päinvastainen, kuin mitä Vappu pyysi. Maisemaa ei nimittäin näy kuvassa juuri lainkaan, mutta pyllynsä juontaja on joutunut peittämään hymiöllä.

Kuvakaappaus Vappu Pimiän Instagram-tarinasta.

Avantouinti on vain yksi talvisista aktiviteeteista, joita Vappu vaikuttaa Instagram-julkaisujensa perusteella harrastaneen viime viikonloppuna. Hän on julkaissut tilillään muun muassa kuvasarjan aamulenkiltään lumisissa maisemissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa julkaisun myös täältä.

– Aamulenkki sai pikantin lisämausteen, kun tutulla reitillä olikin vajaan 2km pätkä auraamatta. Siinä kun yritti juosta (räpiköidä) puolimetrisessä hangessa sai sykkeet melkoista kyytiä, Vappu kertoo kuvajulkaisunsa ohessa.

Lue myös:

Vappu Pimiä 20 vuotta viihdebisneksessä! Kritisoi tylyä kommentointia alasta: ”Huutajille sanoisin, että tulkaa kokeilemaan!”

Katso harvinaiset yhteiskuvat! Vappu Pimiä juhli suhteensa 10-vuotispäivää mysteerimiehensä kanssa: ”Päätettiin kokeilla, mitä tästä tulee”

Maisa Torppa yllättää: Lapsi tulossa – katso kuva vauvamahasta!