Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, juhlisti jo 20 vuotta kestänyttä uraansa viihdealalla ja julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen kuvan uransa alusta, jolloin hän toimi MTV:n chat-juontajana. Hän paljastaa myös aloittavansa kuukauden mittaisen sapatin työuransa kunniaksi.

– Tänään tulee kuluneeksi päivälleen 20 vuotta siitä, kun tein elämäni ensimmäisen TV-lähetykseni! Se tapahtui Maikkarin kahvilan vieressä sijaitsevassa pienessä kopissa ja ohjelma oli tietysti Maikkarin yöchat, Pimiä kirjoittaa.

– Haluan kiittää jokaista, jonka kanssa olen saanut työskennellä näiden vuosien aikana! Olen saanut tutustua hienoihin, lahjakkaisiin ammattilaisiin, joista suuresta osasta on tullut kavereita ja monesta myös hyvä ystävä.

Pimiä nostaa esiin myös huolensa ihmisten kommentointiin liittyen viihdealaan ja sen tekijöihin ja kertoo lukeneensa kommentointia surullisena.

– Huudellaan oikeista töistä, ikään kuin viihdebisneksessä työskenteleminen ei olisi oikeaa työtä. Tällaisille huutajille sanoisin, että tulkaa kokeilemaan! Kun vetää 16 tuntisia kuvauspäiviä ilman taukoja tai suoraa lähetystä ilman kortteja tai prompteria yli miljoonalle suomalaiselle, niin kyllä sekin taitoa ja kilsoja alalla vaatii, Pimiä napauttaa.

Hänen mukaansa jokainen työ on tärkeää ja tuotannoissa jokaisen työpanos on yhtä arvokas.

– Olen pyrkinyt kohtelemaan jokaista yhtä arvokkaana, sillä yhdessä tekemällä ja jokaisen panosta arvostamalla saadaan paras lopputulos aikaiseksi!

Pimiä kiittää myös työnantajaansa MTV:tä pitkästä yhteistyöstä.

– On ollut helppo olla kanavauskollinen, kun työnantaja on aina tarjonnut toinen toistaan hienompia mahdollisuuksia. Olen suunnattoman kiitollinen näistä kahdestakymmenestä vuodesta, jotka olen saanut alalla työskennellä ja toivon, että saan ainakin jossain muodossa jatkaa vielä seuraavat 20 vuotta!

– En ajatellut merkkipaalua sen kummemmin juhlistaa, mutta koska olen yrittäjä ja siinä mielessä itse itseni pomo, myönnän itselleni ensimmäistä kertaa kuukauden sapatin, joka alkoi eilen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Katso harvinaiset yhteiskuvat! Vappu Pimiä juhli suhteensa 10-vuotispäivää mysteerimiehensä kanssa: ”Päätettiin kokeilla, mitä tästä tulee”

Vappu Pimiä myöntää tv:ssä viettäneensä eron jälkeen villiä sinkkuelämää: ”Painoin tuolla kaksi vuotta ihan kreisinä!”