Näyttelijä ja laulaja Jennifer Lopez, 51, ja näyttelijä Ben Affleck, 48, ovat viettäneet yhteisen lemmenloman Montanan Big Skyn luksuslomakohteessa.

Benniferiksi kutsuttu superpari oli 2000-luvun alussa seuratuimpia julkkispareja ja heidän oli määrä avioitua vuonna 2003. Häät kuitenkin peruttiin vain päiviä ennen h-hetkeä. Virallisesti he ilmoittivat erostaan vuoden 2004 tammikuussa.

Välit näyttävät nyt lämmenneen uudelleen ja pari kuvattiin, kun he palasivat yhteiseltä lomaltaan Los Angelesiin yksityiskoneella. Kentältä he jatkoivat matkaansa Jenniferin katumaasturilla.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

– Jennifer nauttii hänen (Benin) seurasta. He viettivät useita päiviä Montanassa. Heillä on vahva yhteys. Kaikki on tapahtunut nopeasti, mutta Jennifer on onnellinen, People-lehden lähteet kertovat.

Jennifer ja Ben pitivät toisiaan kädestä, heidän siirtyessään yksityiskoneesta Jenniferin katumaasturiin.

Kuva: AOP

Jenniferin maasturi on myös bongattu viime aikoina useasti noutamassa Beniä laulajan Los Angelesin kartanolle. Parin on sanottu olevan edelleen vain ystäviä, mutta he näyttävät viettävän paljon aikaa toistensa seurassa.

Jennifer erosi vain muutamia viikkoja sitten kihlatustaan Alex Rodriquesista. Pari kertoi yhteisestä eropäätöksestään Today-lehdessä.

Ben oli puolestaan naimissa näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa vuodesta 2005. Kesäkuussa 2015 pariskunta ilmoitti eroavansa ja lopullinen ero myönnettiin kesällä 2017. Heillä on kolme lasta. Ben on kärsinyt päihdeongelmista ja ollut vuosina 2001–2018 kolmasti vieroitushoidossa.

Lue myös:

Oho! Jennifer Lopezin ikinuori äiti sai yleisön puolelleen – superkuuma kaksikko lauloi yhdessä!

Jennifer Lopez ja Alex Rodriques eroavat sittenkin: ”Toivomme parasta toisillemme”