Venäläinen kehonrakentaja ja fitness-tähti Julia Ushakova aiheutti kohun julkaisemalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa hengityssuojaimista tehdyissä bikineissä. Yläosa on tehty kuppimallisista hengitysuojaimista ja alosa kirurgin maskista.

Kuva on herättänyt paljon paheksuntaa, koska hoitohenkilökunnalla on ollut maailmanlaajuisesti pulaa sairaalatarvikkeista koronavirusepidemian vuoksi.

– Tilasin juuri AliExpressistä tämän trendikkään uima-asun. Sisäänrakennetut venttiilit antavat ihon hengittää, mutta valitettavasti uikkaria ei voi käyttää yli kahden tunnin ajan. En tiedä onko tästä tullut uusi Instagram-haaste, mutta tykkään siitä ideasta. Mitä pidätte? Ushakova kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Naisen bikinipelleily on kerännyt satoja närkästyneitä kommentteja kuvan kommenttikenttään.

– Hengityssuojaimista on maailmanlaajuinen pula. Tämä on kaikista huonoin vitsi, jonka olen nähnyt näiden kauheiden päivien aikana, yksi kommentoija näpäyttää.

– Todella typerää ja epäkunnioittavaa kaikkia lääkäreitä ja muita kärsiviä kohtaan. Lopetan seuraamisesi tähän paikkaan. Nyt riitti, toinen laukoo.

Ushakova on menestyneen uransa aikana muun muassa voittanut kahdesti arvostetun Arnold Classicin bodyfitnessin amatöörikisan.