Spice Girls -yhtyeestä maailmanmaineeseen noussut Victoria Beckham ja entinen ammattilaisjalkapalloilija David Beckham ovat pitäneet yhtä jo yli 20 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta; Brooklyn, Romeo, Cruz ja Harper.

Perheen toisiksi vanhin poika, Romeo, 18, on kaikessa hiljaisuudessa aloitellut mallin uraa. Mistään harjoittelusta ei kuitenkaan enää ole kyse, sillä Romeo päätyi hiljattain poseeraamaan L’Uomo Vogue -muotilehden kanteen.

Victoria-äiti on jakanut poikansa upean kansikuvan omalla Instagram-tilillään, ja kuvaa katsoessa ei ole epäilystäkään, kenen jälkikasvusta on kyse. Voisi jopa sanoa, että on mahdotonta sanoa, muistuttaako Romeon komeat kasvonpiirteet enemmän Victoria-äitiä vai David-isää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ylpeä sinusta, Romeo Beckham, Victoria on kirjoittanut julkaisunsa saatteeksi.

Victorian seuraajat ovat kehuneet Romeota kilpaa julkaisun kommenttiosiossa. Osa seuraajista on sitä mieltä, että Romeo on kuin ilmetty äitinsä, mutta toiset taas näkevät hänessä myös paljon Davidin piirteitä.

– Hän on sinun kaksoisolentosi, Victoria, eräs seuraajista hehkuttaa.

– Wow, kuinka paljon hän näyttää äidiltään, toinen ihmettelee.

– Niin hyvä yhdistelmä äitiä ja isää, kolmas kehuu.

– Täydellinen yhdistelmä äitiä ja isää. Niin komea nuori mies, neljäs ihastelee.

Kansikuvaotoksen lisäksi Victoria on julkaissut myös muita samaiseen lehteen otettuja kuvia Romeosta. Jos upotus ei näy alla, näet julkaisun myös täältä.

Lue myös:

Mitä ihmettä! Brooklyn Beckham tatuoi niskaansa kihlattunsa silmät – Katso kuvat!

Wau! Victoria Beckham poseerasi seksikkäissä lateksihousuissa – some hullaantui: ”Mikä jumalatar!”

Beckhamien joulu-unelma ei toteudukaan – Victoria Beckham on murheen murtama