Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) julkaisi maanantaina uuden koronarajoituksia koskevan ohjauskirjeen, johon oli eksynyt melko massiivinen virhe. STM väitti, että kokoontumisrajoitukset muuttuisivat 500 henkilöstä 50 henkilöön. Tiedotteesta oli kuitenkin pudonnut yksi nolla pois.

Kyseinen virhe on ehtinyt aiheuttaa laajasti hämmennystä ympäri Suomea ja moni on saanut kuulla töidensä peruuntumisesta.

Yksi virheestä kärsinyt on yrittäjänä ja vuoden 2018 Miss Plus Size -voittajana tunnetuksi tullut Niina Kuhta. Hän kirjoitti aiheesta Facebook-postauksen, jossa ihmettelee tapahtunutta.

– Mulle tulee viestejä että pahentuneen koronatilanteen takia perutaan se ja tää ja toi. TV-kuvauksia peruttiin eilen jotka oli määrä kuvata ens kuun lopulla, Kuhta aloittaa julkaisunsa.

– Moni peruutus johtui näppisvirheestä jolloin ilmoitettiin että max. 50 hlö juhlia/tilaisuuksia saa järjestää. Hups! Tämä pieni näppisvirhe kun aiheuttaa heti juhlien ja häiden peruuuksia.

Kuhta ilmaisee olevansa hieman pihalla siitä, millainen koronavirustilanne Suomessa tällä hetkellä todella on.

– Onko tilanne oikeesti nyt Suomessa todella paha ja pahenemaan päin? Vai mitä täh häh? On niin ristiriitaista tietoa ettei tiedä miten päin tässä enää olisi, hän toteaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Niina Kuhta on tuttu tv-kasvo myös muun muassa Suomen suurin pudottaja -ohjelmasta. Niinatar-mekkoliikkeen omistaja on lisäksi nähty lukuisissa eri juhlapuku-aiheisissa ohjelmissa.

Lue myös: Katso julkkisten reaktiot STM:n virheeseen – osa heittää aiheesta vitsiä ja toiset täysin raivona