Seurapiirikaunotar Kim Kardashian, 40, on muistellut perheensä Keeping Up With The Kardashians -tosi-tv-sarjan menneitä kausia Voguen videohaastattelussa. Tosi-tv-sarja päättyy vastikää alkaneen 20. kauden jälkeen.

Haastattelija Jonathan Van Meter kertoo Kimille katsoneensa hiljattain sarjan ensimmäisiä kausia. Hän sanoo panneensa merkille, että sekä Kimin että muiden siskosten äänet ovat muuttuneet huomattavasti alkuaikojen jälkeen. Kim kertoo itsekin ihmetelleensä samaa asiaa.

– Se on suurin mysteeri minulle ja siskoilleni. Olemme totaalisen äimistyneitä siitä. Meillä ei ole mitään aavistusta, mitä meidän äänillemme on tapahtunut, Kim nauraa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

Kim kertoo muuttuneensa 20 tuotantokauden aikana muutenkin. Hän kertoo kasvaneensa ihmisenä ja oppineensa paljon ja suhtautuvansa ensimmäisten tuotantokausien tapahtumiin häpeän sijaan armollisesti.

– Voin katsoa taaksepäin ja nauraa asuilleni tai äänelle tai tunteillenikin, Kim sanoo ja toteaa, että hänen kehityksensä on onneksi katsojienkin nähtävissä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Kim sanoo myös olevansa tyytyväinen ratkaisuunsa tehdä lapsia hieman myöhemmällä iällä.

– Olen niin iloinen, että lapseni näkevät tämän version minusta, eikä sitä 20-vuotiasta minua, Kim toteaa.

Kim Kardashianilla on neljä lasta lasta räppäri Kanye Westin kanssa; 7-vuotias North, 5-vuotias Saint, 3-vuotias Chicago ja 1-vuotias Psalm. Kim haki avioeroa Kanyesta helmikuussa.

Lue myös:

Kim Kardashianin teinikuva villitsi fanit – huomasivat heti yhdennäköisyyden Chicago-tyttären kanssa

Erouutinen varmistui – Kim Kardashian jätti vihdoin avioerohakemuksen!

Muistatko vielä Kim Kardashianin viiden vuoden takaisen ryöstön Pariisissa? Nyt puhuu ryöstäjä!