Seurapiirikaunotar ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian ryöstettiin viisi vuotta sitten Pariisissa, ja tapahtuma ylitti uutiskynnyksen ympäri maailmaa.

Kardashian ryöstettiin hotellihuoneessa aseella uhaten. Hänen kädet sidottiin ja suu teipattiin, varkaiden viedessä huoneesta arvokkaita koruja. Ryöstösaaliin arvoksi on arvioitu lähes kahdeksan miljoonaa euroa.

Ryöstöstä epäiltyinä pidätettiin 12 ihmistä, joista yksi oli 67-vuotias Yunice Abbas, joka on nyt avannut sanaisen arkkunsa tuon illan tapahtumista. Abbas julkaisi vastikään kirjan I Kidnapped Kim Kardashian (Kidnappasin Kim Kardahianin), jonka tiimoilta hän myös on antanut haastattelun ranskalaiselle Le Figaro -lehdelle.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Ryöstäjä katuu tekoaan

Abbasin mukaan ryöstöporukka kutsui itseään ”varasvaareiksi”, sillä he olivat kaikki tapahtuma-aikaan 60–72-vuotiaita. Hän kertoi, ettei ryöstön aikaan tiennyt, kuinka kuuluisa Kardashian todellisuudessa oli, sillä hän oli kuullut tämän olevan vain räppärin vaimo.

– En tunne ketään räppäriä. Ja jos ei itse tunne, luulee, ettei muutkaan tunne. En olisi ikinä osannut arvata, kuinka kuuluisa hän on, Abbas sanoo Le Figaro -lehdelle.

Hän sanoo katuvansa tekoaan ja kertoo ryöstäjien hyökänneen Kardashianin päälle. Hänen tarinansa eroaa kuitenkin aavistuksen Kardashianin kertomasta, sillä Abbasin mukaan Kardashian sidottiin sänkyyn, mutta nainen itse taas kertoo, että hänet vietiin sängystä kylpyhuoneeseen.

Kardashian on kertonut julkisuudessa kokeneensa ryöstön erittäin traumaattisena. Hän on kärsinyt sen jälkeen muun muassa painajaisista.

Abbasin mukaan ryöstö sujui kaikkinensa hyvin nopeasti. Kukaan ei ollut estelemässä ryöstäjiä, ja Kardashian luovutti korunsa vastustelematta.

– Se kesti viidestä seitsemään minuuttia sisääntulosta poistumiseen, koska kaikki sujui, hän toteaa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Ryöstön oikeudenkäyntiä ei ole vielä järjestetty. Abbas vapautettiin tutkintavankeudesta kahden vuoden jälkeen terveyssyiden takia. Hän on ollut sittemmin sydänleikkauksessa ja toivoo tuomarin olevan armollinen.

Aiheesta uutisoi Suomessa aiemmin Iltalehti.

Lue myös:

Kanye West muutti omaisuuttaan pois Kim Kardashianin luota – mukana 500 parin kenkäkokoelma!

Erokohu syvenee! Kanye Westin huhutaan pettäneen Kim Kardashiania kauneusguru Jeffree Starin kanssa – ”Tämä on niin outoa ja tyhmää”

Sisäpiiripaljastus: Kim Kardashian palkkasi avioerojuristin – suhde Kanye Westin kanssa päättymässä!