Toimittaja Maria Veitola, 47, juhlisti Suomen itsenäisyyspäivää ja julkaisi Instagram-tilillään kuvan reilun 10 vuoden takaa. Veitola muistelee kuvan yhteydessä ensimmäistä omaa nimeään kantavaa Maria, Maria talk show -ohjelmaa sekä uransa alkua.

– Sitä oli niin ihanaa ja hervotonta tehdä. Meillä oli ihan mahtava tiimi, pidettiin hauskaa ja naurettiin niin paljon, Veitola kirjoittaa.

Hän kuitenkin myöntää, että hauskuuden ja luovuuden rinnalla oli myös kovat paineet, sillä nuorena toimittajana hän koki ohjelman olevan myös eräänlainen näytön paikka.

– Oli tosi vaikeaa eli mahdotonta sanoa, että apua meillä on liikaa töitä ja paineita. tehtiin minipalkoilla ja paskoilla soppareilla töitä jaksamisen rajoilla.

Omaan ohjelmaan liittyy myös Veitolan julkaisema kuva, jossa hän poseeraa kuukaustissuojista valmistetussa iltapuvussa. Kokonaisuuden kruunaa tamponeista tehdyt korvakorut.

– Mentiin esittelemään sitä eduskuntataloon kansanedustajille, kysyttiin mielipiteitä ja yritettiin löytää jotain tyyppiä, joka olisi valmis pukeutumaan tähän asuun linnan juhliin. Ei taidettu löytää. Mutta saatiin hyviä reaktioita!

Veitolan julkaisema kuva ja luova iltapuku on kerännyt runsaasti kommentteja ja yli 14 000 tykkäystä.

– Niin upea asu, etten ollenkaan tajunnut, mistä materiaalista se oli tehty!

– Erityisesti rakastan näitä tamponikorviksia!

– Jorman sanoin; No nyt on menoa ja meininkiä, ja mikä tyyli!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Maria Veitolan kasvain löydettiin sattumalta – sai vihdoin terveen paperit: ”Kiitos, viheliäinen ameeba!”

Maria Veitola sai hyviä uutisia – leikattu kasvain oli hyvänlaatuinen: ”Tässä olen hurjan onnellisena”