Seiska-lehti paljasti viime vuoden lopulla autourheilija Emma Kimiläisen ja ex-jalkapalloilija Sami Hyypiän seurustelevan. Nyt Emma on julkaissut parista ensimmäisen yhteiskuvan Instagram-tilillään.

He poseeraavat kuvassa lumikelkan selässä.

– Voin helposti nimetä viisi asiaa näissä kuvissa, jotka tekevät minut onnelliseksi. Arvaatko mitkä? Kimiläinen kirjoittaa.

Emma Kimiläinen jätti miehensä Timo Liuskin kanssa avioerohakemuksen viime vuoden lokakuussa ja vain viikkoa myöhemmin Sami Hyypiä ilmoitti hakeneensa avioeroa vaimonsa Susanna Hyypiän kanssa. 

Lähipiirin mukaan Emma ja Sami ovat viihtyneet yhdessä jo jonkin aikaa. Seiskan silminnäkijän mukaan kaksikko viihtyi läheisissä tunnelmissa jo syyskuussa Sipoossa järjestetyssä Motocross-Liigan osakilpailussa.

– He käyttäytyivät kuin olisivat olleet pariskunta ja Emma silitteli hellästi Samia olkapäästä, silminnäkijä kertoo lehdelle.

Kaksikkoa yhdistääkin rakkaus moottoriurheiluun. Sami on osallistunut motocrossin veteraanisarjaan ja Emma on pärjännyt upeasti Formula W Series -sarjassa. Emma ja Sami on bongattu yhdessä myös Porvoosta, jossa Sami nykyisin asuu.

– Heidät on nähty yhdessä halaamasta ja ostoksilla, lehdelle kerrottiin hiljattain.

Lue myös:

Sami Hyypiän yllätysilmoitus: ”Olemme hakeneet avioeroa yhdessä puolisoni kanssa”

Emma Kimiläinen ja Timo-puoliso: Avioero!