Vuoden 2013 Miss Helsinki Kelly Kalonjin suhde mikkeliläiseen liikemieheen päättyi yllättäen eroon viime viikon lopulla.

Nyt mallina työskentelevä Kelly julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan ja paljasti samalla leikanneensa upeat pitkät hiuksensa lyhyiksi.

– Aion pitää vielä muutaman päivän somevapaata. Työskentelen edelleen ja työskentelen myös itseni parissa ollakseni parempi versio, jota olen koskaan ollut. Ja kyllä, leikkasin hiukseni pois! Kelly kirjoittaa kuvatekstissä.

Hän kertoi Metropolille, ettei halua puhua erostaan, mutta kommentoi uutta hiustyyliään lyhyesti.

– Halusin puhtaan alun. Yksi syy hiusten leikkuuseen oli ahdituneisuus. Äitini oli itkuinen, kun näki, että olen leikannut hiukseni. Lopulta hän oli kuitenkin sitä mieltä, että minulle sopii kaikki hiustyylit, Kelly kertoi Metropolille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kelly Kalonji on suomalais-kongolainen malli ja ensimmäinen tummaihoinen nainen, joka on voittanut Miss Helsinki -kilpailun. Kalonji oli myös yksi vuoden 2021 Big Brother Vip -ohjelmaan osallistuneista julkkiksista.

Lue myös:

Seiska: Kelly Kalonji erosi yllättäen rakkaastaan – näin hän kommentoi suhdetta ja yhteistä tulevaisuutta Metropolille vielä muutama viikko sitten!

Kelly Kalonji etsii yhteistä kotia rakkaansa kanssa – yksi asia lemmenpesässä täytyy ehdottomasti olla: ”Mieheni on addiktoitunut siihen”