Yllätysilmoitus! Marko Hietala jättää Nightwish-yhtyeen: ”Minulla on kaikki hyvin”

Nightwish-yhtyeen basisti Marko Hietala, 54, jättää yhtyeen ja poistuu julkisuudesta. Hietala kertoo päätöksestään yhtyeen Facebook-sivulla sekä Instagram-tilillä.

– Rakkaat ihmiset. Jätän Nightwishin ja julkisen elämäni, Hietala kirjoittaa.

Hän kertoo pohtineensa lähtöä muutaman vuoden ajan ja sanoo tehneensä pitkää päivää jo pitkään. Kuluneen vuoden aikana Hietalalla on kuitenkin ollut aikaa ajatella asiaa enemmän.

Hietala kritisoi myös tuottojen epäreilua jakautumista ja sanoo saaneensa tarpeekseen suoratoistopalveluiden vaatimuksista.

– Huomasin olevani pettynyt näihin ja moniin muihin asioihin. Jotta voin kirjoittaa, laulaa ja soittaa, minun on löydettävä uusia syitä ja inspiraatioita.

Basisti kertoo avoimesti tarvitsevansa taukoa myös oman mielenterveytensä takia. Hietala sairastaa kroonista masennusta.

– On vaarallista minulle ja ihmisille ympärilläni jos jatkan. Jokin aikaa sitten osa ajatuksistani olivat synkkiä. Älkää huoliko, minulla on kaikki hyvin. Minulla on kaksi poikaani, vaimo, muu perhe, ystävät, koira ja paljon rakkautta.

Hietala muistuttaa myös, etteivät bändikollegat ole syynä lähtöön, eikä hän ole päättänyt lopullisesti lähteä musiikkialalta.

– Minulla on vähän uudelleen keksimistä tehtävänä. Toivon voivani kertoa lisää vuonna 2022. Tämä ei kuitenkaan ole lupaus.

– Olen niin pahoillani tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Marko Hietala osallistui syksyllä 2020 Masked Singer Suomi -ohjelmaan Tohtori-hahmollaan ja vei kisan voiton.

Lue myös:

IS: Krista Siegfrids matkusti perheensä kanssa Suomeen – vihjaili tulevasta roolistaan Euroviisuissa: ”Jos kaikki menee hyvin…”

50 000 euron veromaksut yllättivät Sara Siepin heti aamusta – ”Anteeksi mitä?!”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.