Yllätysmuutto Portugaliin! TIS-Pauliina myi tavaransa ja irtisanoutui työstään: ”Muutin ulkomaille unelmien perässä”

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Pauliina Ikonen päätti yllättäen pistää elämänsä uusiksi. Ohjelmassa kolmannella ja viidennellä tuotantokaudella mukana ollut Pauliina pakkasi tavaransa ja muutti Portugaliin.

Kaunotar kertoi muutostaan Instagram-tilillään ja Stories-osiossa.

– Irtisanoin vakiduunin, myin tavarat ja muutin maahan missä en ollut ennen käynyt, Pauliina kertoo rohkeasta ratkaisustaan.

Hän kertoo haaveilleensa jo vuosia asumisesta ulkomailla.

– Koronasta huolimatta päätin toteuttaa tämän haaveen nyt: koskaan ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan. Enkä halua elää ”sitten kun” tai ”mitä jos” -elämää tai vanhana katua etten nuorena mennyt ja tehnyt kun siihen oli mahdollisuus. Siksi päätin napata koiran kainaloon ja muuttaa unelmien perässä ulkomaille, hän kirjoittaa.

Aivan yksin Pauliinan ei tarvitse Portugalissa asustaa, sillä mukana on myös kaunottaren Dumle-koira ja naapurissa asuvat Temppareista tutut Sonja ja Miikka.

Pauliina kertoo aloittavansa uudessa työssä jo seuraavalla viikolla, mutta nauttii sitä ennen lomailusta uusissa maisemissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Sofia Belórf etsii nyt tosissaan sinkkukotia – tietysti Sinkkuelämää-sarjan tyyliin

Kirja: Frederik kertoo vetäneensä kokaiinia BB-talossa Andy McCoyn kanssa: ”Se vaikutti niin hienostuneelta, että minäkin pyysin”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.